Bajnoki helyett kupameccs lesz a hét végén

A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében a hét végén szünet lesz a különböző osztályú bajnokságokban. Ennek ellenére nem maradnak meccs nélkül a csapatok, ugyanis szombaton és vasárnap rendezik meg a Magyar Kupa hatodik fordulójának összecsapásait.

Ebben a körben már az NB-s bajnokságokban szereplő együttesek, így a Soroksár SC is pályára lép. A sorsolásnak köszönhetően Lipcsei Péter tanítványai a Veszprém megyei első osztály Fűzfő AK vendégei lesznek. A zöld-fehér gárda hat forduló után egy győzelemmel és öt vereséggel a tizenötödik helyen áll a tizenhat csapatos bajnokságban. Az együttes mindössze három gólt rúgott az 540 perc alatt, s ugyanakkor tizennyolcat kapott, azaz nem lehet azt állítani, hogy jó passzban lenne. Egy, két Balatonfüreden vagy Veszprémben megfordult játékosa kivételével nincs olyan labdarúgója a klubnak, aki magasabb osztályban futballozott volna.

Mindentől függetlenül, csapatunk célja nem is lehet más, mint a biztos továbbjutás kiharcolása, mely egy mérkőzésen dől el. Amennyiben döntetlennel zárul a kilencven perc, 2x15 perces hosszabbításra kerül sor, majd szükség esetén tizenegyesrúgásokkal döntik el a továbbjutás kérdését.

A szombaton 15 órakor, Balatonfűzfőn megrendezésre kerülő találkozót Juhász Bálint vezeti, segítői Hofbauer Roland és Makkosné Petz Brigitta lesznek.

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png