Ilyen volt a nyolcadik forduló

A másodosztályú labdarúgó bajnokság tegnapi, nyolcadik fordulójában úgy alakultak az eredmények, hogy tovább tömörödött a mezőny. Azzal, hogy csapatunk vereséget szenvedett Mosonmagyaróváron, leszorult az élről.

A Békéscsaba kihasználta hét végi botlásunkat, az eddig veretlen Csákvár otthonában diadalmaskodott, s ezzel át is vette a vezetést a táblázaton. A Gyirmót két rosszul sikerült bajnoki után ezúttal idegenben nyert, míg az immár új edző dirigálta Zalaegerszeg csak egy pontot szerzett otthon a Balmazújvárossal szemben. A Vasas zsinórban ötödször végzett döntetlenre, pedig ezúttal is két góllal vezetett, ám a Kaposvár így is pontot szerzett a fővárosban. A Győri ETO és a Budaörs ezúttal gólzáport rendezett, szenvedő alanya a Budafok, illetve a Dorog együttese volt. A Cegléd továbbra is nyeretlen, ezúttal a Vác ellen szenvedett vereséget. A Nyíregyháza a Balatin-partján kapott újabb pofont, s már a tizenhatodik helyre csúszott vissza. Az újoncok csatáján nem született gól Monoron.

Eredmények: Mosonmagyaróvár-Soroksár SC 1-0, Csákvár-Békéscsaba 1-3, Kazincbarcika-Gyirmót 1-4, Zalaegerszeg-Balmazújváros 2-2, Vasas-Kaposvár 2-2, Győri ETO-Budafok 4-0, Budaörs-Dorog 4-1, Cegléd-Vác 0-1, Siófok-Nyíregyháza 1-0, Monor-Tiszakécske 0-0,

Webfejlesztés

Logo_vektor.png