Felkészülési mérkőzés: Soroksár SC-Vác FC 1-0 (0-0)

A hétvégi bajnoki szünetet kihasználva ma délidőben felkészülési mérkőzésen lépett pályára csapatunk. A Haraszti úton megrendezett összecsapáson vendégünk az NB II-ben csoport riválisnak számító Vác gárdája volt.

Ahogy arra vezetőedzőnk, Lipcsei Péter már a Kazincbarcika elleni bajnoki mérkőzést követően utalt, a felkészülési találkozón elsősorban olyan játékosoknak ad lehetőséget, akik kevesebb szerephez jutottak a tétmérkőzéseken.

Soroksár SC-Vác FC 1-0 (0-0)

Szamosi Mihály Sporttelep, 100 néző

Soroksár: Steer - Dvorschák, Lipcsei K., Szpirulisz - Molnár R., Derekas, Lőrinczy, Valencsik - Frőhlich - Pál A., Kovács D.

A II. félidőben pályára lépett: Huszák, Tamási, Gárdos, Albert, Lakatos, Orosz, Bor. Edző: Lipcsei Péter.

Vác: Abu - Búrány, Dlusztus, Szabó N., Földi, Szekszérdi, Pintér B., Kákonyi, Varga Sz., Zsolnai, Csillag.

A II. félidőben pályára lépett: Lőrincz, D'urso, Görgényi, Hegedűs Cs., Borvető, Murai, Nagy G., Mátyás, Laki, Tóth B., Pécsi, Futó. Edző: Zoran Szpisljak.

73. perc: Bor a bal oldali szögletzászlótól élesen a kapu elé lőtte a labdát, a röviden egy védő szorításában érkező Pál András pedig a hálóba pofozta a beadást.

A találkozó elérte célját, a kilencven percen keresztül védekező váci alakulat ellen az eddig kevesebb lehetőséget kapók is bizonyíthattak.

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png