Bajnoki nincs, edzőmeccs lesz ...

Mint köztudott, a magyar labdarúgó-válogatott szombati, Nemzetek Ligája mérkőzése miatt nem lesz bajnoki forduló sem az NB I-ben, sem a másodosztályú bajnokságban. Mindez azonban nem azt jelenti, hogy meccs nélkül maradnának a csapatok ...

A legtöbb élvonalbeli és NB II-es gárda szakvezetője úgy döntött, nem hagyja kiesni a ritmusból tanítványait és felkészülési mérkőzést iktatott a programba.

- Már többször szóba került a bajnokság során, hogy tavalyhoz képest hosszabb a keretünk, komoly harc zajlik a játékosok között a csapatba kerülésért - felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Lipcsei Péter. - Kollégáimmal igyekszünk mindent elkövetni, hogy tűzben tartsuk azokat is, akik kevesebb időt töltenek a pályán. Erre is jók például a felkészülési találkozók, hiszen ezáltal olyan labdarúgók is kilencven percet tölthetnek a játéktéren, akik a bajnokságban ritkábban kaptak lehetőséget.

Csapatunk pénteken 11 órakor a Vác együttesét fogadja gyakorló mérkőzésen a Szamosi Mihály Sporttelepen. A Duna-parti alakulattal már találkoztunk a bajnokság során, akkor 0-0-ás döntetlent játszottunk a Hévízi úton. A felkészülési találkozó nyilvános, szurkolóink ingyenesen tekinthetik meg a kilencven percet.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png