Ősz hajszálakat is eredményezett a győzelem

Csapatunk hét forduló után vezeti a másodosztályú labdarúgó bajnokság mezőnyét. Nem véletlen, hiszen a legtöbb győzelmet aratta, a legtöbb gólt szerezte, s a legjobb gólkülönbséggel rendelkezik. A hét végén a Kazincbarcika bánta remek formánkat.

Az a csapat, amelyik hét meccsből ötöt megnyer, s egyszer döntetlenre végez, az méltán lehet büszke teljesítményére. Vasárnap ezúttal a Kazincbarcika együttesének lőttünk négy gólt.

Bár nyertünk 4-3-ra, az ilyen meccsek miatt mondják, hogy az edző "beleőszült" a sikerbe ...

- Tény, hogy nem volt egyszerű összecsapás, de úgy gondolom, közönség-szórakoztató kilencven percen gyűjtöttük be az újabb három pontot - vélekedett szakvezetőnk, Lipcsei Péter. - Nyertünk, de figyelmeztető, hogy második hazai meccsünkön másodszor kaptunk három gólt, azaz a védekezésünkön akad javítani való. Rosszul kezdtük a mérkőzést, alig negyedóra alatt két gólos hátrányba kerültünk, ám erőnket bizonyítja, hogy a szünetig így is sikerült megfordítanunk az eredményt.

Feltűnő, hogy két pontrúgásból kaptunk gólt ...

- Igaz, de azért talán árnyalja a képet, hogy az elsőnél Valencsik Dávid ápolás miatt nem volt a pályán, s éppen az ő embere fejelt a hálóba. Ugyanakkor támadójátékunk úgy érzem rendben volt, négy gólunk mellett még számtalan helyzetünk is akadt.

A tavalyi szezonhoz képest szemmel láthatóan hosszabb a kispadunk.

- Nem csak a kispadunk, az egész keretünk erősebb. Már azért komoly harc zajlik a játékosok között, hogy ki kerül be a meccskeretbe. A kollégákkal együtt azon vagyunk, hogy sikerüljön mindenkit "tűzben tartani". Eddig úgy tűnik sikerült, hiszen aki pályára lépett, mindig sikerült hozzá tenni valamit játékunkhoz.

Nem kis menetelésen vagyunk túl.

- Nyolc nap alatt harmadik győzelmünket arattuk, rúgtunk tíz gólt, azaz valóban megérdemlik a dicséretet a fiúk. Most két hetes szünet következik, így lesz időnk regenerálódni, feltöltődni.

A hét végén a válogatott mérkőzése miatt szünet lesz a bajnokságban. Ezt kihasználva pénteken felkészülési meccset vív csapatunk, a Vác együttesét fogadjuk a Haraszti úton.

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png