Ilyen volt a hetedik forduló

Nem szűkölködött meglepetésekben a másodosztályú labdarúgó bajnokság hetedik fordulója sem. Miközben csapatunk győzelmével megerősítette helyét az első helyen, a keresztbeveréseknek köszönhetően ismét változott a sorrend az üldözők táborában.

Mint köztudott, csapatunk rendkívül fordulatos, közönség szórakoztató összecsapáson diadalmaskodott a Kazincbarcika ellen. Vetélytársaink közül a Gyirmót pont nélkül maradt Budafokon, a Vasas két gólos előnyről csak döntetlenre végzett Nyíregyházán - ez volt zsinórban a piros-kékek negyedik iksze -, míg a Békéscsaba legyőzte a Siófokot. A "nagyok" pontvesztését kihasználva az újonc Kaposvár már egészen a negyedik helyig kapaszkodott előre. A szezont nagy reményekkel kezdő Győr meglepetésre otthon szenvedett sima vereséget a Csákvártól, mely hét forduló után is őrzi veretlenségét. A Balmazújváros a sírból hozta vissza a pontot, a 95. percben sikerült egyenlítenie a sereghajtó Cegléd ellen. A Budaörs remek rajt után megtorpanni látszik, utolsó négy meccsén mindössze egyetlen pontot szerzett. A Mosonmagyaróvár idei első győzelmét aratta, idegenben győzte le a Dorog gárdáját.

Eredmények: Soroksár SC-Kazincbarcika 4-3, Békéscsaba-Siófok 2-0, Tiszakécske-Zalaegerszeg 1-2, Kaposvár-Monor 3-2, Nyíregyháza-Vasas 3-3, Budafok-Gyirmót 1-0, Győri ETO-Csákvár 1-3, Balmazújváros-Cegléd 2-2, Vác-Budaörs 1-0, Dorog-Mosonmagyaróvár 0-2.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png