Vége: Soroksár SC-Kazincbarcika 4-3 (3-2)

Ma délután a másodosztályú labdarúgó bajnokság hetedik fordulójának mérkőzésén a Kazincbarcika együttesét fogadja csapatunk. A 16.30-kor kezdődő találkozó eseményeiről online közvetítésünk révén értesülhetnek szurkolóink.

Lipcsei Péter egyetlen helyen változtatott szerdán bravúros győzelmet aratott kezdőcsapán: hogy hazai közönség előtt még támadóbb szelleművé tegye együttesét, a védekező középpályás Derekas Zoltán helyet Lakatos Zoltán személyében egy csatárt küldött pályára.

Soroksár SC-Kazincbarcika 4-3 (3-2)

Szamosi Mihály Sporttelep, 500 néző, vezeti: Ducsai József (Lémon Oszkár, Aradi József)

Soroksár: Kovács D. – Gárdos, Gyömbér, Valencsik, Bor – Tamási Zs., Huszák – Albert, Orosz M., Kundrák - Lakatos I.. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Kazincbarcika: Somodi – Palmes, Heil, Belényesi Cs., Fótyik – Kovács O., Kiss B. - Gábor, Takács P., Tóth L. – Olasz D. Vezetőedző: Koleszár György.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi sárga-fehérben, a vendégek pedig fehér-fekete szerelésben léptek pályára.

4. perc: Valencsik a jobb oldali vonal mellett ütközött Tóth Lászlóval. Mindkét játékost ápolni kell.

5. perc: Takács Péter bal oldali szabadrúgását Olasz Dénes középről, Kovács Dánielt megelőzve a léc alá fejelte, 0-1.

6. perc: Orosz Márk a tizenegyes ponton egy csellel elfektette Belényesit, ám bal lábas lövésébe Heil belevetődött és róla szögletre pattant a labda.

10. perc: Palmes nemes egyszerűséggel  "megpofozta" az őt kicselező Kundrákot, a játékvezető azonban megelégedett a szóbeli feddéssel.

16. perc: Kovács Olivér mélységi indításával Tóth László remekül lépett ki a soroksári védelem közepén, majd 11 méterről, finom bokamozdulattal átemelte a labdát a kivetődő Kovács Dániel fölött, 0-2.

17. perc: Albert cselezgetett a jobb oldali alapvonalon, középre emelt labdája egy menteni igyekvő védő lábáról a felső lécre pattant.

20. perc: Heil próbálta meg hazaemelni a labdát a saját tizenhatosa előterében, ám olyan szerencsétlenül tette, hogy átemelte a kapujából kilépő Somodi felett is és így a labda a háló közepében kötött ki, 1-2.

21. perc: Kovács Olivér és Lakatos kakaskodott a kezdő körben, a játékvezető mindkettőt sárga lappal büntette.

23. perc: Tamási Zsolt a bal oldali vonal mellől remekül tekerte szabadrúgásból középre a labdát. A berobbanó Albert Ádám csúsztatását Somodi óriási bravúrral kitenyerelte a bal alsó sarok elől.

25. perc: Gárdos remek centerezését Kundrák középen a jobb alsó sarokba perdítette, 2-2.

27. perc: Gábor talpalta le Kundrákot, villant a sárga.

30. perc: Gárdos jobb oldali beadása teljesen üresen találta Kundrákot a balösszekötő helyén, ám fiatal támadónk ahelyett, hogy azonnal kapura fejelt volna, megpróbálta átvenni a labdát és így oda lett a helyzet.

34. perc: Potyognak a gólok! Bor Dávid a bal oldali vonal mellől keményen középre lőtte a labdát, Albert feje elől Somodi még el tudta ütni, ám a kipattanót Orosz Márk két lövőcsel után a kapu közepébe bombázta, 3-2.

35. perc: Cserélnek a vendégek: Gábor helyére Mikló Roland érkezett.

40. perc: Tóth László próbálta meg buktatni a nagy lendülettel előretörő Kundrákot, jogosan kapott sárga lapot.

42. perc: Belényesi túlságosan lazán próbálta megállítani Oroszt, aki megtartotta a labdát, majd a jobbösszekötőről ballal eltekert a bal alsó sarok irányába, csupán néhány centit tévedett.

43. perc: Albert Ádám éles szögből leadott lövését Somodi a léc fölé tenyerelte.

45. perc: Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

49. perc: Takács Péter 50 méteres, lágyan ívelődő szabadrúgását a jobb oldali alapvonalról, a rosszul helyezkedő Kovács fölött Olasz a hosszú sarokba fejelte, 3-3.

51. perc: cserélnek a vendégek: Palmes helyén Krausz folytatja a játékot.

54. perc: Kovács Dániel minden korábbi hibáját jóvátette! Mikló bal oldali alapvonalról középre lőtt labdája elsuhant a védők előtt, a hosszún érkezett Tóth László, két lépésről azonnal lőtt, Kovács azonban az év védését bemutatva hihetetlen bravúrral hárított.

58. perc: Krausz a mezénél fogva visszahúzta Kundrákot, sárga lapot kapott. Cserél csapatunk: Tamási helyére Frőhlich érkezett.

60. perc: Gyömbér reklamálásért sárga lapot kapott.

61. perc: Orosz Márk 18 méteres, bal lábas lövését Somodi a jobb felső sarok elől húzta le.

64. perc: Másodszor is cserél csapatunk: Albert helyén Lőrinczy Attila folytatja a játékot.

73. perc: Gárdos jobb oldali beadását Orosz Márk előrevetődve fejelte kapura, Somodi óriási bravúrral hárított.

76. perc: Harmadik cserelehetőségét is kihasználja a vendégcsapat: Olasz Dénes helyén Lukács Raymond folytatja a játékot.

78. perc: Gárdos 20 méteres lövését védte a bal saroknál Somodi.

80. perc: Csapatunk is harmadik cseréjét hajtja végre: Orosz Márk helyére Pál András érkezett.

82. perc: Mesterien végigvitt kontratámadás végén Lakatos remekül tálalt  a balösszekötő helyén kilépő Kundrák elé, aki kicselezte Somodi kapust is és a bal sarokba lőtt, 4-3.

87. perc: Pál András kapott sárga lapot reklamálásért.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

90. perc: Lőrinczy szabadrúgást Gyömbér középre fejelte, Pál pedig 5 méterről a jobb sarokba stukkolta, ám a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png