A Kazincbarcika ellen minden mellettünk szól

Holnap délután már a hetedik forduló mérkőzéseit rendezik az NB II-es labdarúgó bajnokságban. Csapatunk idei második hazai mérkőzésére készül, vendége a Kazincbarcika együttese lesz.

Egyetlen meccs kivételével - az sajnos éppen a Haraszti úton megrendezett hazai kilencven perc volt - eddig legszebb álmaink szerint alakult az idei másodosztályú bajnokság. Csapatunk sorozatos győzelmeket aratva a táblázat első helyéről várja a vasárnapi összecsapást. Méghozzá esélyesként!

Éppen kétszer annyi pontot szereztünk (12:6), több mint kétszer annyi gólt rúgtunk (13:5) és kevesebb gólt is kaptunk (5:7), mint holnapi ellenfelünk, a Kazincbarcika gárdája. Kell ennél több ok, hogy miért várják bizakodva szurkolóink a vasárnapi találkozót?

Ennek ellenére nem árt az óvatosság! A borsodi klub jól igazolt a nyáron, rutinos, a másodosztályban jól csengő nevű játékosokat szerződtetett. Fótyik Dominik vagy éppen Szabó Lukas éveken keresztül szerepelt az élvonalban is. A hat bajnoki találkozón háromszor érintetlen maradt a hálója, s idegenben legyőzte a Vác együttesét. Legutóbb ugyanakkor otthon "betlizett" sima vereséget szenvedett a Dorog ellen. Az ellen a Dorog ellen, mely minket is megtréfált a Szamosi Mihály Sporttelepen ...

Érkezők: Fótyik Dominik (Mezőkövesd),Kiss Bence (Haladás), Krausz Raul (ASU Poli), Lukács Raymond, Sergiu Oltean (Kisvárda), Olasz Dénes, Tóth László (Szolnoki MÁV), Szabó Lukás (Győri ETO), Toma György (Cigánd), Vajda Roland (Nyíregyháza).

Távozók: Bene Attila, Süttő Attila, Tóth Szabolcs, Dan-Marius Constantinescu (Putnok), Boros Gábor (DVTK), Engel Alex (Cigánd),Hegedűs Dávid (Kaposvár), Kristófi Sándor (Sényő), Lőrincz Patrik (Eger), Murai Márk (Vác), Orovecz Ádám (Balmazújváros), Sigér Ákos (Cegléd).

A Kazincbarcika elleni vasárnapi találkozó 16.30-kor kezdődik a Szamosi Mihály Sporttelepen. Az összecsapást Ducsai József vezeti, segítői Lémon Oszkár és Aradi József lesznek.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png