Amikor pályára lépett, mindig nyertünk

Mint minden bajnoki összecsapásunk után, a hét közepén ezúttal is szavazásra kértük szurkolóinkat. Döntsék el ők, szerintük ki volt a legjobb a Gyirmót ellen bravúros 3-0-ás győzelmet aratott csapatunk tagjai közül. A péntek délben zárult voksoláson fiatal védekező középpályásunk, Derekas Zoltán kapta a legtöbb szavazatot.

Az őszi idényben a - teljesség igénye nélkül - nyert már közönségszavazást a kapus Kovács Dániel vagy éppen a hét elején Lakatos István, míg ezúttal a 19 éves Derekas Zoltán teljesítményét értékelték ily módon szurkolóink. Derekas Zoli (egyelőre) nem számít meghatározó játékosnak csapatunkban, éppen ezért számít különösen dicséretes teljesítménynek, hogy amikor lehetőséget kap, ilyen remek játékkal rukkol ki. Idén kétszer csereként (Tiszakécske, Budafok), illetve kétszer kezdőként (Balmazújváros, Gyirmót) lépett pályára, s mindannyiszor begyűjtötte a három pontot együttesünk.

- Úgy érzem az eredmény önmagáért beszél, mind támadásban, mind védekezésben nagyon rendben volt a csapat - értékelte a szerdai győzelmet Derekas Zoltán. - Az első húsz perc után Huszák Tomival,Tamási Zsolttal menet közben sikerült megbeszélnünk, hol kell szigorítanunk a védekezésen, s attól kezdve nyugodtabban játszhattunk.

Hogy küldött a pályára Lipcsei Péter, kaptál-e valami különleges feladatot a listavezető ellen?

- Igen, a Mester külön felhívta a figyelmem a hazaik egyik legjobbjára, a támadó középpályás Marek Strestikre, hogy előszeretettel lép fel az ék, Szarka Ákos mellé, s lehetőleg akadályozzam meg, hogy a támadó harmadban szervezhesse a játékot. Úgy érzem, sikerült megoldanom a feladatot, gólt nem szerzett, gólpasszt nem adott és a hajrában le is cserélték.

Amikor pályára léptél a szezonban, mindig nyert a csapatunk. Mi lesz a hét végén?

- Remélem ez a jó sorozat folytatódik, hiszen ez azt jelentené, hogy a csapat is nyer és én is játszottam ...

Csapatunk vasárnap 16.30-kor a Kazincbarcika együttesét fogadja a Szamosi Mihály Sporttelepen.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png