Edzőváltás következő ellenfelünknél

Távozik az MTK Budapest szakmai igazgatója Bodnár György. Az NB II-ben hat forduló óta nyeretlen csapat új vezetőedzője Horváth Dávid lett.

Hétvégén sem sikerült nyernie az MTK-nak, Siófok ellen 1-1-es döntetlent játszottak, így már hat meccs óta nem tudott mérkőzést nyerni a csapat. Jelenleg az ötödikek a tabellán– nyolc pontra az első helytől és hatra a még feljutást érő másodiktól. Úgy tűnik a klub vezetősége mindezt megelégelte és közös megegyezéssel szerződést bontott Bognár György szakmai igazgatóval.

„A szezonkezdet előtt világossá tettük, hogy az MTK-nak az első osztályban van a helye, az azonnali visszajutás a minimumcél, ebben nem kötünk kompromisszumot. A jelenlegi szakmai stábbal sajnos a bajnokság egyharmadát követően már nem látjuk biztosítottnak a célunk elérését, ezért a váltás mellett döntöttünk” – így indokolta a személycserét Selei András, a klub igazgatója.

Horváth Dávid az MTK Budapest második csapatát irányította ebben a szezonban, valamint az UEFA ifjúsági Bajnokok Ligájában, az általa vezetett MTK U19-es csapat egymás után kétszer nyerte meg a hazai bajnokságot. Az újonnan kinevezett vezetőedző az előző szezon utolsó négy NB I-es mérkőzésén 10 pontot szerzett az MTK-nak.

Vasárnap a Soroksár fogadja a Budapest MTK-t, hazai győzelem estén biztosan megelőzzük őket a tabellán. 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png