Győzelem az első felkészülési mérkőzésen!

Győzelem az első felkészülési mérkőzésen!

Ma délelőtt lejátszottuk első felkészülési mérkőzésünket az első keret játékosait is felvonultató Fradi II ellen. 

Csapatunk ezen a héten napi két edzéssel készült, így várható volt, hogy nem a frissesség fog dominálni a mérkőzésen. Ennek megfelelően küzdelmes összecsapást láthattak a kilátogató nézők. Az 5. percig kellett várni az első lehetőségünkre, amikor Lovrencsics Balázs lőtt kapu fölé a tizenhatos vonaláról egy bal oldali beadást követően. A 11. percben Hegyi szerzett labdát, rávezette a védelemre, de 17 méterről laposan középre lőtt, Őri biztosan védett. Ezután azonban átvette a mérkőzés irányítását a Ferencváros, ugyanis egy perccel később már Lisztes hozta helyzetbe Auzquit, de fiatal kapusunk kivetődve szépen mentett egy hosszabb labdatolást követően. A 22. percben ismét Auzqui kapott remek indítást, de bal lábas lövését biztosan védte Kovács. Az első félóra végén Valencsik és Kovács nem értették meg egymást, így egy ártalmatlannak tűnő hazaadás majdnem gólt eredményezett, de az első félidőben maradt a gól nélküli döntetlen. 

Szünetben mindkét vezetőedző sok cserével frissítette csapatát. A 48. percben Czékus került helyzetbe, de Vági nagy sprintet kivágva visszaért és szerelni tudott. Ezután a mezőnyben folyt a játék, a küzdelem dominált az egész játékrészben. Említésre méltó helyzet 70. percben következett, amikor Mari a védőink között a jobb kapufát találta el. Kilenc perccel később Ternován adott remek labdát a bal oldalon induló Hajdúnak, aki szép csel után csúnyán kapu mellél lőtt. A 83. percig kellett várni a mérkőzés egyetlen találatára. Szögletet követően a kipattanó labdát visszaemeltük a tizenhatoson belülre. A hosszú saroknál Gera Zalán érkezett jó ütemben és becsúszva a jobb alsó sarokba lőtt, kialakítva a mérkőzés végeredményét. 

Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, melyen a döntetlen talán igazságosabb eredmény lett volna, de egy villanással a javunkra dőlt a mérleg nyelve! Legközelebb egy hét múlva, hazai pályán lépünk pályára!

Ferencváros II - Soroksár SC: 0-1  (0-0)

Ferencváros: Őri- Kaján, Thelander, Dragóner, Godányi- Varga,Besic, Lisztes, Lukács- Auzqui, Zeljeko

Csereként pályára léptek: Tóth, Juhász, Orosz, Cubara, Horváth, Tóth, Pintér, Pajti, Ladányi, Czékus, Mari

Vezetőedző: Korolovszky Gábor

Soroksár: Kovács- Ternován, Króner, Valencsik, Csontos- Nagy, Haris- Hegyi, Lőrinczy, Hajdú- Lovrencsics

Csereként pályára léptek: Vági, Kékesi, Pintér, Varga, Hudák, Ikonomu, Gera

Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerző: Gera Zalán

Webfejlesztés

Logo_vektor.png