Átalakulóban a keret

Átalakulóban a keret

A nyári időszakban megszokott, hogy a nagy a jövés-menés a csapatok háza táján. Nincs ez másképp Soroksáron sem, 5 játékosunk távozik a Haraszti útról.

A szezon végén már beszámoltunk róla, hogy csapatkapitányunk, Gyömbér Gábor, befejezi hosszú és eredményes pályafutását. Az utolsó 5 évében szerepelt csapatunkban, ahol hozzáállásával, mentalitásával igazi példaképpé vált. A labdarúgástól a későbbiekben sem fog elszakadni, a Ferencváros scout csapatát erősíti és segíti Hajnal Tamás sportigazgató munkáját!

Csernik Kornél 4 és fél éve a Ferencváros utánpótlásából érkezett, de eljött az idő, amikor új kihívásokra vágyott és nem hosszabbította meg lejáró szerződését. Ez idő alatt 102 mérkőzésen 19 gólt szerzett.

Távozik Szerető Krisztofer is, aki 3 év után hagyja el csapatunkat. Szélsőnk szerződése lejártával ingyen igazolt a Nyíregyháza csapatába.

Magyari Szilárd 2 éve érkezett a Haraszti útra 1 éves romániai kölcsönjátékot követően. 61 mérkőzésen 4 gólt szerzett. Lejáró szerződés nem került meghosszabbításra.

Távozik továbbá Abu Attila is, a csapat egyik kapusa. Attila Vácról érkezett Soroksárra, ahol remekül segítette első számú kapusunk munkáját. Profi hozzáállása és munkamorálja nagyban segített Varga Ádám fejlődését is! Ez idő alatt 23 mérkőzése védte a kapunkat. Az ő szerződése is lejárt, mely nem került meghosszabbításra!

Mindannyiuk a klubért tett erőfeszítéseit köszönjük és sok sikert kívánunk további karrierjükhöz

Webfejlesztés

Logo_vektor.png