Több kulcsjátékosunk szerződést hosszabbított

Több kulcsjátékosunk szerződést hosszabbított

A játékosok még nyári pihenőjüket töltik, de Szűcs Mihály ügyvezetőnk a szakmai stábbal karöltve gőzerővel a csapat megerősítésén dolgozik. 

Még az előző szezon végén sikerült megegyezni a hosszabbításról a mások által is csábított Lovrencsics Balázzsal. A tárgyalások alatt az első perctől érezni lehetett, hogy Balázs szeretné Soroksáron folytatni pályafutását és a klub részéről sem volt kérdés, szükség van-e a rutinos csatárra! 31-edik évében járó támadónk így már a 7. szezonját kezdi a Haraszti úton.

 

Szintén tavasz végén kötelezte el magát hozzánk Korozmán Kevin, aki felnőtt karrierje legeredményesebb évét zárta s 2021/ 22-es szezonban! 10 gólja mellett számos gólpassz is fűződik a nevéhez. A bajnokság végén térdműtéten esett át, jelenleg rehabilitációs időszakát tölti. Várjuk vissza, hisz a műtét ellenére is egyértelmű volt, hogy számít rá a szakmai stáb!

       

További két játékosunkkal, Hudák Martinnal és Valencsik Dáviddal is sikeresen zárultak az egyeztetések, mindketten meghosszabbították lejáró szerződésüket. Dávid 2015 nyarán a Ferencváros utánpótlásából igazolt a Haraszti útra, ez idő alatt csapatunk egyik meghatározó játékosává nőtte ki magát. Nem kisebb feladat vár rá, minthogy a visszavonuló Gyömbér Gábor után a védelem vezére legyen!  Martin 2 éve csapatunk játékosa, a középpálya fontos láncszeme. 54 mérkőzésen 6 gólt szerzett sárga-feketében! De góljai mellett leginkább sokat futó, harcos játékával lopta be magát a Sori szurkolók szívébe!

 

Játékosaink szerepléséhez sok sikert kívánunk!

Webfejlesztés

Logo_vektor.png