Soroksári lányok a válogatottban!

Soroksári lányok a válogatottban!

kép forrása: fradi.hu

Az idei évben szurkolóink már első osztályú felnőtt labdarúgóinknak is szurkolhatnak a Haraszti úton. Női csapatunk bár nagyon fiatal játékosokból áll, időről-időre bizonyítja, hogy nincs hiány tehetségekben!

A szisztematikus munka eredménye, hogy 2-2 játékosunk bemutatkozott az utánpótlás válogatottban. Benke Ancsi és Molnár Adelina az U17-es, Benke Dorka és Halla Petra pedig az U19-es válogatottban mutatkozott be. 

U17-es csapatunk egy 3-0-ás győzelmet követően 6-0 arányban maradt alul a jóval esélyesebb spanyol csapattal szemben az esedékes EB selejtezők keretében. 

U19-es együttesünk az Olaszországban zajló selejtező tornán 3-1 arányban szenvedett vereséget a hazai csapattól. Ezt követően az utolsó játéknapon viszont 3-1 arányban győzni tudtak Bosznia-Hercegovina ellen, így a csoport második helyén végeztek. Játékosainknak gratulálunk a válogatott szerepléshez! Hazaérkezésüket követően máris újabb komoly feladat vár rájuk, hiszen szombaton 16 órától hazai pályán fogadjuk az éllovas Ferencvárost! 

A mérkőzésre várjuk kedves szurkolóinkat, a belépés ingyenes lesz!

Webfejlesztés

Logo_vektor.png