Ismét Lőrinczy döntött a Haladás ellen

Ismét Lőrinczy döntött a Haladás ellen

Lőrinczy Attila 2 nappal a 28. születésnapja előtt félidőben beállva ismét eldöntötte a Haladás elleni mérkőzést! A szituáció ismerős lehet szurkolóink számára, hisz az őszi mérkőzésen is az ő büntetője volt a mérlek nyelve.

- Szurkolóink kicsit meglepődhettek, amikor nem találták a neved a kezdő csapatban...

- L.A.: Idén az összes mérkőzésen kezdőként léptem pályára, ezért és taktikai okokból kaptam kis pihenőt. A legfontosabb, hogy szünetben beállva tudtam segíteni a csapaton! Pár nap múlva újra idegenbeli mérkőzésünk következik, fárasztó sorozatban vagyunk. 

- Ha visszaemlékszünk az őszi mérkőzésre, akkor is egy Lőrinczy tizenegyes döntött.

- L.A.: Igen és akkor még drámaibb volt a helyzet, mert a 92. percben lőhettem büntetőt. Akkor is Rózsa állt velem szemben és majdnem kivédte a lövésem, kellett egy kis szerencse is a gólhoz. Most is ugyan oda várta a labdát, de változtattam az irányon és nem volt esélye a védésre. 

- Fogadási irodák a Haladást látták esélyesebbnek, kicsit talán meglepetés volt a győzelmünk. Hogyan láttad belülről a mérkőzést?

- L.A.: Bár jó csapat a Haladás, valamiért nem megy nekik hazai pályán. Többet birtokolta a labdát a hazai csapat, de igazán nagy veszélyt nem tudtak kialakítani. Volt az elején néhány nagy lehetőségünk, ami megfogta ellenfelünket. Az egész mérkőzésen nagyon egységesek voltunk, agresszívan játszottunk, rendben volt a küzdőszellem! Ilyen hozzáállással nem lehetett kérdéses a siker! 

- Hétvégén is szükség lesz a küzdőszellemre?

- L.A.: Talán még nagyobb szükség lesz rá, mint szerdán volt! A Szentlőrinc nagyon harcos csapat, hazai környezetben rendre meglepik ellenfeleiket. Kevés gólt kapnak, így nagyon fontos lesz a helyzetkihasználás! Győzni megyünk most is, hisz ebben az esetben megelőznénk ellenfelünket a tabellán!

- Sok sikert kívánunk a Szentlőrinc ellen is, hajrá Sori!

Webfejlesztés

Logo_vektor.png