Tiszakécske lesz a vasárnapi ellenfelünk

Tiszakécske lesz a vasárnapi ellenfelünk

Két hetes pihenőt követően a Tiszakécske ellen folytatódik számunkra a Merkantil Bank Liga NB2. 

A Tiszakécske 2018-ban jutott vissza az NB2-be és rögtön az első fordulóban összetalálkozott a két csapat. Küzdelmes mérkőzésen 0-0-ás félidőt követően 4 gólos győzelmet arattunk Orosz Márk, Lőrinczy Attila találataival valamint Frőhlich Roland duplájával. A decemberi visszavágón már csak döntetlenre futotta a Tiszakécske ellen. Lőrinczy Attila góljára Mihály János válaszolt 10 perccel a vége előtt, megszerezve ezzel csapatának 1 pontot. 

A következő szezonban az utolsó őszi fordulóban találkozott a két csapat. Az idegenbeli mérkőzés ismét jól sikerült, Gyömbér Gábor, Csernik Kornél és Szerető Krisztofer góljaival ezúttal 3-0 arányban nyertünk a Tisza-partiak otthonában. A tavaszi összecsapásra a koronavírus járvány begyűrűzése miatt nem került sort és csonka bajnokság végén hétvégi ellenfelünk kiesett a harmad osztályba. Ott magabiztosan menetelt a csapat és 1 évet követően visszatért az NB2-be. 

Ősszel, október elején ismét a Tiszakécskei Városi Sportcentrum adott otthont a mérkőzésnek. Kovác Alan góljával megszereztük a vezetést, de Csáki Róbert még az 1. félidőben egyenlíteni tudott. A második játékrészben rákapcsoltunk és Hudák Martin illetve Lovrencsics Balázs góljaival megnyugtatót előnyre tettünk szert. A hajrában Heffler Norbert még szépíteni tudott, de egyenlítésre már nem maradt ereje ellenfelünknek. 

Vasárnap nehéz mérkőzésre készülhetünk, hisz ellenfelünk remek formának örvend, előző őt mérkőzésen 13 pontot szerzett. Persze Lipcsei Péter együttesének sincs oka panaszra, 5 mérkőzésen 3 győzelem mellett 2 döntetlent ért el. Jelenleg ellenfelünket erősíti két régi, megbecsült soroksári játékos, Pál Andárs és Holczer Ádám, így régi ismerősöket is köszönthetünk a Haraszti úton!

A mérkőzésre 04.03-án, 17 órakor kerül sor a Haraszti Mihály Sporttelepen!

Hajrá Sori! 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png