Elérkezett az őszi szezon hajrája!

Két hét szünet után folytatódnak a Merkantil Bank Liga NB2 küzdelmei. Csapatunk a jó erőkből álló Ajka vendége lesz!

A szünet előtt Budafokon vendégeskedtünk, ahol eseménydús mérkőzésen 2-2-es döntetlent értünk el! Pozitívum volt a mérkőzésen, hogy újra gólokat tudtunk szerezni, de a két ellenünk ítélt tizenegyes miatt nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Lipcsei Péter helyzetét nehezíti Gyömbér Gábor kiállítása, csapatkapitányunk így kihagyja a soron következő bajnoki mérkőzést. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján hétvégén egy jól szervezett Ajka lesz az ellenfelünk, akik ellen mindig izgalmas mérkőzéseket játszottunk. A tavalyi 1-1 után reméljük idén mind a 3 pontot el tudjuk hozni a Veszprém megyei alakulattól!

A pihenőt kihasználva sérültjeink is szépen gyógyultak! Katona Máté hosszúra nyúlt combizom sérülését követően újra edzésbe állt és Csernik Kornél is a csapattal együtt gyakorol. Középpályásunk közel 2 hónapot hagyott ki a Dorog elleni mérkőzésen elszenvedett fejsérülését követően. Rossz hír, hogy Abu Attila sérülése még nem jött rendbe, Varga Ádám és Major Barnabás személyében így is két remek hálóőr áll a szakmai stáb rendelkezésére. 

Az időszakot kihasználva tovább folyt a létesítményünk fejlesztése is! Kisebb felújítási munkák mellett villanyvilágításunk is hamarosan elkészül. A pályára kilátogató szurkolóink már láthatták az álló lámpatesteket és jó hír, hogy hamarosan villanyfényes mérkőzésen szoríthatnak csapatunknak! 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png