Damir Redzic volt a beszélgetőtársunk

Szurkolóink többször láthatták már fiatal játékosunk ördöngös cseleit, lendületes játékát.  A hétvégi mérkőzést megelőzően beszélgettünk vele várakozásairól.

- Szezon közben érkeztél a csapathoz. Milyen érzések voltak benned, amikor megtudtad, hogy Soroksáron folytatod?

- D.R.: Őszintén szólva örültem neki, hogy lehetőséget kaptam NB2-ben. Reálisan a Fradiban még nem kaptam volna játéklehetőséget, az NB3-hoz képest viszont komoly előrelépés a Soroksárban játszani. Az első tapasztalataim nagyon pozitívak, megkaptam az esélyt a bizonyításra és igyekszem élni vele!

- Színvonalában nagy különbséget látsz az NB3-as  és NB2-es mezőny között?

-D.R.: A másodosztály sokkal fizikálisabb, keményebbek a párharcok. A védekezésnek hatalmas szerepe van! A játék is gyorsabb, ezért minden téren gyorsabb megoldásokat kell hozni és sokkal nehezebb helyzetbe kerülni.

- Az első meccseid után, hogy látod a saját teljesítményed?

-D.R.: Úgy érzem sikerült élni a lehetőséggel, jó teljesítményt nyújtottam. A játékomból még hiányzik a gól és védekezésben is fejlődnöm kell, tehát azért van min dolgozni! Azzal lennék elégedett, ha a téli szünetig sikerülne 3-4 gólt rúgnom. A Haladás ellen már akadtak lehetőségeim, bízom benne, hogy Szentlőrinc ellen is lesznek! A csapat egyre jobb formában van, az éllovas ellen szerintem meggyőzően játszottunk! Azt gondolom, ezen az úton haladva ősszel fel kell zárkoznunk a mezőny első feléhez!

- Köszönjük és sok sikert kívánunk a Szentlőrinc ellen!

Webfejlesztés

Logo_vektor.png