Jövőre is Lipcsei Péter marad csapatunk vezetőedzője!

A Ferencváros szerződést hosszabbított Lipcsei Péterrel, a bajnok együttes élő legendájával. Így eldőlt, hogy az előző évekhez hasonlóan továbbra is ő fogja vezetni a Soroksár együttesét. 

Vezetőedzőnk 2017. június 20-án érkezett a Haraszti útra, előtte a Fradi II. edzői teendőit látta el. 

Lipcsei Péter első szezonjában a húszcsapatos NB II-ben a 8. helyen végzett a csapattal, amely 38 bajnokijából 15-t megnyert, 11 döntetlen mellett 12-szer kapott ki. A 2018/2019-es idényt még egy hellyel előrébb tudta zárni irányításával a kis Fradi, amely ezúttal 18-szor győztesen hagyhatta el a pályát, öt döntetlen mellett 15 vereséget számlált, azonban csapatunk nem is a bajnokságban, hanem a Magyar Kupában alakítottak nagyot, ugyanis Lipcsei Péter egészen az elődöntőig vezette az együttest– többek között a Puskás Akadémiát legyőzve –, ahol végül a Honvéd jelentette a végállomást.

A tavalyi szezont a pandémia miatt törölték, míg a mögöttünk hagyott idényt ismét a középmezőny elején, a 8. helyen zárta a Soroksár 16 győzelemmel, 9 döntetlennel és 13 vereséggel. Lipcsei Péter az NB II-ben vitézkedő csapat kispadján eddig 155-ször ült, és eddig 68 győzelem, 31 döntetlen és 56 vereség a mérlege. Az évek óta tartó stabil teljesítmény után nem volt kérdés, hogy a vezetőség újfent meghosszabbítja a korábbi kiváló játékos kontraktusát. 

Élvezem a munkát Soroksáron, hiszen a fiatal játékosokat tanítgatni és egyengetni az útjukat egy remek dolog. Edzőként ez lesz a tizedik évem, ebből az ötödik Soroksáron. Természetesen jó lenne még mindig futballozni, de a korral nem lehet vitatkozni sajnos. Örülök, hogy itt dolgozhatok, az új szezonban is próbáljuk majd a maximumot kihozni a csapatból – nyilatkozta Lipcsei Péter a FradiMédiának.

 

Közben csapatunk vezetősége gőzerővel dolgozik a keret kialakításán, így hamarosan beszámolunk az érkezőkről és néhány távozóról is!

forrás: fradi.hu