Huszák Tamás volt csapatunk legjobbja a Dorog ellen

A hétközi fordulóban egy gólos vereséget szenvedtünk a Dorog vendégeként, ennek ellenére több remek teljesítményt is láthattunk. Közülük kiemelkedett csapatkapitányunk, Huszák Tamás.

A pálya minden részén feltűnt, labdát szerzett, kapu elé érkezett és remek indításokkal hozta helyzetbe támadóinkat. 

- Tamás, hogyan értékeled a csapat dorogi szereplését?

-H.T.: Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült győzni! Mindent megtettünk ennek érdekében, az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Birtokoltuk a labdát, helyzeteket dolgoztunk ki, átlövéseink voltak, de a gól sehogy sem jött össze. Ennek ellenére úgy gondolom, nem vallottunk szégyent. Vasárnap jön a következő mérkőzés, ahol kijavítható a szerdai hiba. Leginkább helyzetkihasználásban kell javulnunk! Ha ez sikerül, nem lesz gond a Nyíregyháza ellen.

- Ha már említetted a következő mérkőzést, milyen összecsapásra számítasz?

-H.T.: Kiegyenlített küzdelmet várok, ahol a jobb helyzetkihasználás vagy egy védekezési hiba dönthet. Idén nagyon stabil csapatnak tűnik a Nyíregyháza, két nehéz mérkőzést nyertek meg és még gólt sem kaptak. Gálhidi György csapataira mindig jellemző a kevés kapott gólt, biztosan nehéz dolgunk lesz. Ennek ellenére bízom a csapatban és szurkolóink előtt újabb győzelmet szeretnénk ünnepelni.

- Egy győzelem, egy vereség eddig a mérlegünk. Hogyan látod az eddigi két forduló eredményeit?

- H.T.: Nem lehetünk maradéktalanul elégedettek a szerzett pontokkal, viszont a mutatott játék optimistává tesz. Azt tudtuk, hogy még az előzőeknél is nehezebb bajnokság vár ránk, már most látszik, nincs tuti mérkőzés! Jó példa erre a Vasas csapata, akik véleményem szerint jövőre már az NB1-ben szerepelnek majd, de még nem sikerült győzniük. Magunktól azt várom, hogy előre lépjünk az előző évekhez képest, és akár a dobogóért is harcolhassunk!