Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság

Pénteken ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság, és döntött a jövő évi versenyengedélyekről!

 

 

Az Elsőfokú Licencadó Bizottság pénteki ülésén döntött a beadott licenckérelmek sorsáról. Ahogy az várható volt, csapatunk minden kritériumnak megfelelt és megkapta a jogot, hogy jövőre is elindulhasson az Merkantil Bank Liga NB2 küzdelmeiben!

Várható ellenfeleink közül licencet kaptak: BFC Siófok, Győri ETO, Gyirmót FC, Nyíregyházi Spartacus, Vasas FC, Békéscsaba 1902 Előre, BSC 1924, DEBRECENI EGYETEMI ATLÉTIKAI CLUB, Dorogi FC, ESMTK, FC Ajka, FÜZESGYARMATI SPORT KLUB, Kazincbarcikai SC, Pécs, Szeged 2011, Szentlőrinci Sportegyesület, Szolnoki MÁV, Tiszakécskei LC, TVE 1887

Azon klubok, amelyeknek a licenckérelme a május 22-i ülésen nem került jóváhagyásra, a klublicenc alapeljárásban meghatározottaknak megfelelően május 25–től június 2-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Az Elsőfokú Licencadó Bizottság következő ülésére várhatóan 2020. június 10-én kerül sor. Az ülés végeztével az elsőfokú eljárás lezárul, a kluboknak nem lesz lehetőségük hiánypótlás keretében további dokumentumokat benyújtaniuk.

https://szovetseg.mlsz.hu/