IDŐJÁRÁS

Tisztelt Szülők!

Kedves Játékosok!

Az igazi ősz beköszöntével egyre többször merül fel a kérdés, hogy meg lesz-e tartva az aznapi edzés. A válasz minden esetben: igen!

A labdarúgás szabadtéri sportág, ezért ki vagyunk téve az időjárás szeszélyének és sokszínűségének. Érthető, ha valaki nem akarja kockáztatni gyermekének egészségét vagy a gyermek egészségének ( orvosi vagy intézményi ) megítélését a jelenlegi vírushelyzetben. Edzések csak abban az esetben maradnak el, ha az időjárás extrém helyzetet teremt a foglalkozások megtartására! Igaz, erre is fel tudunk készülni a nagyobb csapatoknál elméleti képzéssel helyettesítve a szabadtéri munkát. ( A kétkedőknek: igen, van elméleti képzés is a labdarúgásban. 🙂 ) Annak eldöntése, hogy érdemes-e megtartani a kinti edzést vagy sem, mindig az edzők feladata. Sokszor ők sem rendelkeznek információval a soroksári időjárásról addig, amíg nem érkeznek ki a pályára, ezért a Tisztelt Szülők türelmét kérem! Az nem bír jelentőséggel, hogy Szigetszentmiklóson vagy Óbudán milyen a helyzet, és az sem, hogy 12.00-kor milyen az idő, ha 16.30-kor lesz az edzés. Kérem, szíves megértéseteket!
Tájékoztatásul jelzem, hogy a Soroksár SC vezetősége azon dolgozik, hogy további edzés ruházattal lássa el a játékosainkat annak érdekében, hogy minél jobban fel legyen szerelve minden gyermek ( U7 - U19-ig ). Emellett, a kis műfüves pálya sátrának felállítását is tervezzük, azonban ez a kivitelező munka kapacitásának függvényében változhat. Kérem, szíves türelmeteket!

Észrevételek!
A nagyobb korosztályokban sokszor egy szál pólóban, vagy ugyanabban a szerelésben jönnek edzésre a játékosok, amiben edzenek. Ez helytelen! U12-től felfelé minden korosztályunknak van öltözője, ahova érkezni kell edzés előtt, és ahol át lehet öltözni edzés után. Ha éppen csak beesik valaki edzésre, akkor is érdemes a tréning után feljönni egy száraz felső cserélésére. A nagyobbaknak a tusoló is rendelkezésre áll, próbáljátok rászoktatni Őket! Amíg a szülőkre várnak, nyugodtan tudnak tisztálkodni, és az egészségvédelem szempontjából is előrébb lépnek.
Kisebb korosztályú játékosainknak is van lehetősége átöltözni - legrosszabb esetben az előtérben -, és nem kell a vizes, átizzadt szerelésben beülni az egyébként hideg autóba. Tudom, hogy legtöbbször az időhiány és egy-két perc megspórolása a cél, viszont ennél fontosabb, hogy valami értelmesre neveljük a gyerekeinket, ne a kapkodásra. Kérem, hogy fontoljátok meg, és segítsétek gyerekeiteket, játékosainkat!

Ez a bejegyzés NEM VITAINDÍTÓ! Kérem, fentiek tiszteletben tartását, elfogadását!

Hajrá, Sori!

Pintér Tamás
utánpótlás vezető