Az NB2 Merkantil Bank Liga 12. fordulójában a friss feljutó Szolnok vendégei voltunk vasárnap. A mindkét csapat számára rendkívül fontos lett volna a 3 pont, hisz nagyon sűrű a mezőny  és senki sem szeretne leszakadni a középmezőnytől!

Az első félidőben a küzdelem dominált, de a kapuk nem forogtak veszélyben. A hazaiak nagy bedobások után próbáltak veszélyeztetni, míg a Soroksár inkább kontrákra épített. Ebben a játékrészben a Szolnok akarata érvényesült, hisz egy bedobást követően Völgyi lerántotta emberét, így tizenegyeshez jutott vendéglátónk. Szabó Péter pedig magabiztosan értékesítette azt.

Szünetben Lipcsei Péter kettős cserét hajtott végre, Pölöskei és Szerető lépett pályára. A játékunk felgyorsult és veszélyesebb lett. Előbb Korozmán, majd Szerető buktatásáért ítélt jogos büntetőt a játékvezető. Gyömbér Gábor mindkét esetben védhetetlenül bombázott a kapuba, így átvettük a vezetést és ezt a mérkőzés végéig meg is őriztük. Fontos 3 pontot gyűjtöttünk be a válogatott szünet előtt!

Szurkolóink azonban nem maradnak mérkőzés nélkül, hisz 11-én, pénteken 11 órától az MTK-val játszunk felkészülési mérkőzést a Salgótarjáni utcai pályán.