Mint ismert, vasárnap idegenben 2-0 arányban legyőztük a Dorogi FC együttesét. Mély talajú pályán mindvégig a küzdelem dominált, a játéktér nem tette lehetővé a csapatunkra jellemző sok passzos játékot. 

Az első félidő elején rögtön támadólag lépett fel a hazai csapat, de védekezésünk rendben volt, helyzetet nem tudtak kialakítani. Igaz, mi sem veszélyeztettük az ellenfél kapuját. Aztán a semmiből érkezett egy Kundrák fejes, mellyel megszereztük a vezetést. Kicsivel később Gyömbér büntetőből szerzett góljával két gólosra növeltük előnyünket. 

Miskei Attila más az első félidő végén cserére szánta el magát, ennek ellenére a második játékrész első percében végleg eldönthettük volna  a mérkőzést. Kundrák visszagurítását Tamási lőtte kapura 15 méterről, de a hazai kapus ezúttal védeni tudott. Amikor már úgy tűnt, hogy az összecsapás nem tartogat több izgalmat, hirtelen felgyorsultak az események! Előbb Kovács védte Mészáros tizenegyesét, majd a kontra után Orosz lőhetett büntetőt a túloldalon, azonban ez is kimaradt.

Végül egy nagyon küzdelmes mérkőzésen csapatunk megszerezte a 3 pontot! Ezzel kihasználtuk a Csákvár botlását és előreléptünk a 7 helyre. 

A mérkőzés összefoglalója a következő linken tekinthető meg: