Csütörtökön lezárult azon szurkolói szavazásunk, melyen a balmazújvárosi találkozón legjobb teljesítményt nyújtott játékosunkra voskolhattak szimpatizánsaink. Nos drukkereink szerint Kundrák Nobert volt csapatunk legjobbja az idegenbeli győzelem alkalmával.

- Köszönöm a voksokat, de ez a győzelem a csapat sikere volt – fogadta szerényen honlapunk gratulációját Kundrák Norbert. – A felkészülés során meccsről meccsre egyre jobb teljesítményt nyújtottunk, így bizakodva utaztunk a bajnoki összecsapásra. Ennek ellenére nagy dolognak tartom, hogy nyerni tudtunk Balmazújvárosban, hiszen tavasszal mégiscsak az élvonalban szerepelt a gárda. Jól ment a csapatnak és jól ment nekem is a játék, ráadásul sikerült is a kapuba találnom.

Különleges helyzetben vagy, hiszen hol a Fradinál, hol a Sorinál kellett bizonyítanod a nyáron …

- Mindkét klubnál jó közegben, remek társakkal dolgozhattam, dolgozhatok együtt. Úgy érzem, gyorsan befogadtak mind az Üllői úton, mind Sorin. Megkönnyítette a helyzetem, hogy tavasszal már sárga-feketében játszottam az NB II-ben, így nem kellett bemutatkoznom senkinek sem az öltözőben.

Balmaz után megyünk a Váchoz …

- Nem lesz könnyű, száz százalékot kell nyújtanunk, ha nyerni akarunk. Márpedig akarunk!

Az NB II-es bajnokság második fordulójában, vasárnap 17.30-kor Óbudán, a Vác ideiglenes otthonában szerezheti meg csapatunk idei második győzelmét.