A hét végén már a harmadik fordulót rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk a továbbra is óbudai "albérletben" lakó Vác vendége lesz. A vasárnapi bajnoki összecsapás 17.30-kor kezdődik a III. Kerületi TVE pályán.

Csapatunk remek rajtot véve vezeti a másodosztály mezőnyét, ám így sem árt az óvatosság, hiszen a váci szurkolóknak sincs okuk a panaszra. A Duna-partiak veretlenül, négy pontot szerezve állnak a bajnokságban. A nyáron érkezett új vezetőedzőnél, Zoran Szpisljaknál alapkövetelmény a fegyelmezett, zárt védekezés, s a jelek szerint a piros-kékek ezt gyorsan magukévá is tették.

Keretükben kevés volt az igazán jelentős mozgás a nyáron. Éppen csapatunkból érkezett Csillag Dáriusz, míg Dlusztus András Békéscsabáról szerződött Vácra. Ugyanakkor érzékeny veszteségnek számít a Nyíregyházára igazolt Gulyás Máté, valamint a napokban a Vasas által kivásárolt házi gólkirály, Balajti Ádám távozása.

Érkezett: Csillag Dárius (Soroksár), Dlusztus András (Békéscsaba), Földi Máté (Gyöngyös), Lőrincz Péter (Csepel), Mátyás Zsolt (Honvéd), Nagy Gábor (Balassagyarmat), Pintér Bence (Balassagyarmat).

Távozott: Balajti Ádám (Vasas), Gulyás Máté (Nyíregyháza), Havasi Dániel (Pápa), Kiliti Róbert (Paks), Nagy Richárd (Mezőkövesd), Nagy Sándor (Taksony), Tóth Ferenc (Monor)