Csapatunk két mérkőzést követően hat ponttal, hat rúgott és mindössze egyetlen kapott góllal, a Gyirmót és a Vasas együttesével holtversenyben vezeti a másodosztály mezőnyét. A hét végi, balmazújvárosi győzelmet követően csapatunk kapitányát, Huszák Tamást faggattuk az újabb sikerről, illetve a felnőtt keretbe nyáron felkerült fiatalok "felkarolásáról".

- Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, úgy érzem, a bekapott gól után volt csupán egy kis zavar a csapaton belül. A szünet után jó felfogásban, jó szellemben játszottunk, több helyzetünk is volt és hát rúgtunk egy gyönyörű gólt - foglalta össze röviden véleményét Huszák Tamás.

... és hogy ment a játék a kapitánynak?

- A csapat győzött, és ez a lényeg. Az első 45 percben a csatárok mögött játszottam, veszélyeztettem az ellenfél kapuját, de gólt nem szereztem. A második felvonásban vezetőedzőnk hátrébb vezényelt a védelem elé. Azt kérte, próbáljak meg stabilitást adni a középpályánknak. Talán sikerült ...

A nyáron három fiatal is felkerült az ificsapatból a felnőttek közé. A kapus Csesznák Ádámot már bemutatta szurkolóinknak első számú hálóőrünk, Kovács Dániel. A középpályás Ladányi Gergőt te vetted a szárnyaid alá ...

- Bár Gergő még csak 16 éves, már tavaly is edzhetett a felnőtt kerettel. Emberileg egy nagyon rendes kisgyerek, játékosként pedig ügyes, megvan benne a játékhoz szükséges alázat. Természetesen sokat kell még tanulnia, hiszen az NB II-es felnőtt, illetve ifjúsági bajnokság között nagy a különbség, de látni rajta az akaratot. Gondolkodás gyorsaságban kell elsősorban fejlődnie, középpályásként az előre passzok pontosságát kell fejlesztenie. Könnyen beilleszkedett a keretbe, jó futballista válhat belőle.