Az NB II-es bajnokság második fordulójában csapatunk újabb idegenbeli győzelmet aratott, így holtversenyben továbbra is a mezőny élén áll a Gyirmóttal és a Vasassal.

Az angyalföldiek ugyan az első percben vezettek már Budafokon, mégis meg kellett izzadniuk az újabb három pontért. Ugyanakkor a Gyirmót kiütötte az újonc Tiszakécskét. A Budaörs kétszer is egyenlíteni tudott a Békéscsaba ellen, miként a Mosonmagyaróvár és a Zalaegerszeg is vesztett állásból felállva tartott otthon egy, egy pontot a Nyíregyháza, illetve a Csákvár ellen. A Dorog közel állt az újabb sikerhez, ám a Vác végül mégis csak döntetlenre mentette a meccset. A Siófok meglepetésre második mérkőzését is elveszítette, ellenben a Győr magabiztos idegenbeli győzelemmel, csupán kisiklás volt a nyitányon elszenvedett veresége. A Kaposvár két góllal is vezetett Kazincbarcikán mégis csak egy pontot szerzett.

Eredmények: Balmazújváros-Soroksár SC 1-2, Gyirmót-Tiszakécske 5-0, Budafok-Vasas 1-2, Budaörs-Békéscsaba 2-2, Mosonmagyaróvár-Nyíregyháza 1-1, Dorog-Vác 1-1, Zalaegerszeg-Csákvár 1-1, Monor-Siófok 2-0, Cegléd-Győri ETO 0-4, Kazincbarcika-Kaposvár 2-2.