Már a felkészülés megkezdése előtt hírt adtunk róla, hogy a legutóbb Mosonmagyaróváron szereplő Fradi-nevelés, Szpirulisz Markosz, illetve a Kispesten felnövő Lőrinczy Attila klubunknál folytatja pályafutását. Mostanáig aztán hosszú csend volt a folytatás ...

Már a felkészülés második hetében bekapcsolódott a Lipcsei Péter vezette felkészülési munkába az elmúlt szezont a Kisvárda kölcsönjátékosaként Szolnokon töltő jobb oldali védő, Molnár Róbert. Az edzéseken, felkészülési meccseken nyújtott teljesítménye alapján aztán meggyőzte szakmai stábunkat, hogy erősítést jelent csapatunk számára.

- Molnár Róberttel két éves szerződést kötöttünk, így ő a harmadik nyári új szerzeményünk - tájékoztatta honlapunkat klubunk ügyvezető igazgatója, Dragóner Attila.

A jelenleg Mariborban edzőtáborozó keretben három saját nevelésű fiatalunk is helyet kapott. A kapus Csesznik Ádám, valamint Ladányi Gergő és Kispéter Mihály az első csapat tagjaival végzi a felkészülést, s az előkészületi találkozókon is bizonyítási lehetőséget kapnak.