Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette az NB II-es bajnokság hivatalos menetrendjét, illetve sorsolását. A 2018-19-es pontvadászat őszi idénye július 29-én kezdődik és december 16-án ér véget. A találkozókat továbbra is vasárnap (és szerdán) rendezik. A tavaszi rajtra 2019. február 3-án kerül sor, míg az utolsó forduló mérkőzéseit május 19-én rendezik.

Csapatunk a Szamosi Mihály Sporttelep centerpályájának felújítása miatt a szezon elején felcseréli a pályaválasztói jogot ellenfeleivel. Így a hazai összecsapások alkalmával is idegenben lép pályára. A július végi első fordulóban az újonc Duna Aszfalt Tiszakécskéhez látogatunk, majd a Balmazújvárost fogadnánk, de megegyezésünk értelmében a hajdúsági városban kerül sor a mérkőzésre. A harmadik játéknapon a Váchoz utazunk Óbudára.

Négy szabad hétvége is lesz az NB II-ben - szeptember 9., 23., október 14., november 18. -, ekkor Magya Kupa-mérkőzéseket, illetve válogatott összecsapásokat rendez az MLSZ. Négy alkalommal hétközi forduló is lesz ősszel: augusztus 29-én, szeptember 26-án, október 3-án és november 7-én szerdán lépnek pályára a csapatok.