Vasárnap a harmincötödik játéknap mérkőzéseire került sor a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk bár számtalan ziccert dolgozott ki, végül döntetlenre végzett a Siófok ellen.

Az MTK győzelmével immár nem csak feljutását, de bajnoki címét is bebiztosította, ugyanakkor a Kisvárda meglepetésre vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő "szomszédtól", így papíron még mindig nem vallhatja magát élvonalbeli gárdának. A Békéscsaba nem tudott élni riválisa botlásával, csupán egy pontot szerzett a Budaörs vendégeként, míg a Nyíregyháza a teljes "vezérkar" csere után váratlan vereséget szenvedett hazai pályán a Ceglédtől. A rossz passzban lévő Szolnok fogcsikorgatva egy pontot hazavitt Gyirmótról, míg a Szeged hat pontos meccsen diadalmaskodott a Zete ellen. A Budafok, Csákvár duó továbbra sem tudott elszakadni a kieső zónától, ellenben a Dorog és a Mosonmagyaróvár nagy lépést tett a bentmaradás felé.

Eredmények: Soroksár SC-Siófok 1-1, MTK-Győri ETO 3-1, Kazincbarcika-Kisvárda 3-1, Budaörs-Békéscsaba 1-1, Nyíregyháza-Cegléd 0-2, Gyirmót-Szolnoki MÁV 1-1, Budafok-Vác 0-2, Dorog-Csákvár 2-1, Sopron-Mosonmagyaróvár 1-4, Szeged-Zalaegerszeg 2-0.