Tegnap a huszonharmadik forduló mérkőzéseit pótolták a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk fordulatos, izgalmas mérkőzésen idegenből rabolt pontot a Budaörs ellen.

Továbbra sem rázódik szét a mezőny, a dobogó legalsó fokáért hármas, a kiesés elkerüléséért zajló versenyfutásban négyes holtverseny alakult ki a tegnapi eredményeket követően. Miután a Kisvárda vereséget szenvedett, az MTK sikerével növelte az előnyét az élen. A harmadik helyre pályázó Békéscsaba, Gyirmót, Nyíregyháza trió egyaránt begyűjtötte a három pontot. A hátsó régióban a Sopron sorsa megpecsételődni látszik - 17 pont a lemaradása a bent maradó helytől -, viszont a Mosonmagyaróvár, pontot, a Szeged, a Budafok, a Siófok és a Csákvár pontokat szerzett. Ugyanakkor egyre nagyobbnak tűnik a baj Zalaegerszegen, illetve Kazincbarcikán, hiszen tavasszal mindkét gárda mélyrepülésben van, s immár potenciális kieső-jelöltnek számítanak.

Eredmények: Budaörs-Sorokár SC 2-2, Vác-MTK 2-3, Gyirmót-Kisvárda 1-0, Békéscsaba-Sopron 3-0, Nyíregyháza-Dorog 3-1, Csákvár-Győri ETO 3-1, Cegléd-Mosonmagyaróvár 1-1, Szolnoki MÁV-Szeged 0-1, Budafok-Kazincbarcika 1-0, Siófok-Zalaegerszeg 2-0.