Érdekes forduló volt a 24. a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. A vasárnap megrendezett tíz mérkőzés közül hetet a vendégek nyertek meg.

A középmezőny hullámzó formájának, illetve az alsó ház "feltámadásának" köszönhetően alaposan összerázódott a mezőny, s immár kilenc csapat is érintve érezheti magát a kiesés elleni küzdelemben. Ugyanakkor az MTK kihasználva a Kisvárda újabb botlását, már kezdheti hűteni a bajnoki elsőségért járó pezsgőt. A második helyezett várdaiak szerencséje, hogy üldözőik sem remekelnek, így továbbra is tekintélyes, hét pontos előnnyel állnak a feljutó helyen. A Békéscsaba nehezen, a Budaörs simán nyert idegenben. A Csákvár borítva a papírformát, hazavitte a három pontot Zalaegerszegről, miként a Vác Sopronból, a Budafok Szegedről, illetve a Gyirmót Dorogról.

Eredmények: Soroksár SC-Nyíregyháza 0-0, MTK-Szolnoki MÁV 2-0, Kisvárda-Siófok 0-2, Mosonmagyaróvár-Békéscsaba 0-1, Kazincbarcika-Budaörs 1-4, Sopron-Vác 1-2, Dorog-Gyirmót 1-3, Győri ETO-Cegléd 3-0, ZTE-Csákvár 0-2, Szeged-Budafok 0-2.