Bő két hét és megkezdődik a másodosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idénye. Lassan túl vagyunk az erőgyűjtés hetein, most már a formába hozás időszaka következik a csapatok számára.

Miközben a fél NB II külföldön, zömében Törökországban készül ezekben a napokban, csapatunk a Haraszti úton végzi az utolsó simításokat. A felkészülésről Huszák Tamást faggattuk a csütörtöki edzés előtt.

Hogy érzed, közeledve a bajnoki rajthoz, hol tartunk jelenleg?

- Mi még a felkészülésnek az erőnléti szakaszában vagyunk, így az edzőmeccsekből nem szabad messzemenő következtetést levonni – vélekedett csapatunk meghatározó játékosa. - A hátralévő időben a frissítésen és a taktikai elemek gyakorlásán lesz a hangsúly.

Neked személy szerint hogy sikerült a felkészülés?

- Úgy gondolom, nem csak én, de az egész csapat kemény munkát végzett eddig is és ez a jövőben sem fog megváltozni, Bízom benne, hogy nem csak üres szólam, de valóban remekül sikerült a felkészülésünk.

Rutinos játékosként, hogy látod, mennyire állt össze a csapat a nagy nyári keretátalakítás után?

- Szerintem már az őszi idény végére összeálltunk, de azt hiszem mindez az eredményekben tavasszal fog megmutatkozni igazán. Sokat dolgoztunk és dolgozunk most is azon, hogy meglegyen a csapat „kohéziója”.

Mire számíthatnak szurkolóink a tavasszal, milyen Sorit láthatnak a pályán?

- Hajtós, küzdős csapat leszünk. Ha mindez párosul a korábban is sokszor mutatott jó játékkal, akkor az elkövetkező hónapokban eredményesebbek is leszünk. Ezért is dolgozunk nap, mint nap.

Csapatunk szombaton 12 órakor az NB I-es Balmazújváros gárdáját fogadja a Haraszti úton.