A hét végén rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokság idei utolsó, huszadik fordulóját. Csapatunk vasárnap 13 órakor a szolnoki Tiszaligeti-stadionban lép pályára. Az összecsapást Gyarmati II Tibor vezeti, segítői Szilágyi Norbert és Baghy Csaba lesznek.

Hosszú nyeretlenségi időszak végére tettünk pontot a legutóbbi fordulóban. A Vác elleni győzelem (2-1) remélhetően olyan lökést ad csapatunknak, mely a MÁV FC elleni is érezteti hatását és sikerül szépen, újabb három pontot begyűjtve búcsúznunk az esztendőtől.

A szolnoki alakulat egészen október végéig várakozáson felüli szerepléssel lepte meg szurkolóit. Akkor azonban a Vác ellen megtört lendülete, hazai pályán kiütéses, 5-1-es vereséget szenvedett. Azóta sem sikerült kiegyenesednie. Bár a Gyirmótot még legyőzte a Tiszaligetben, következő négy meccsét - Budafok, Budaörs, Nyíregyháza,Dorog - zsinórban elveszítette. Ráadásul nemcsak, hogy pont nélkül maradt az Antal Gábor, Balogh Pál duó dirigálta gárda, 360 perc alatt mindössze egyetlen gólt szerzett. Azt is még november 12-én ...

Tíz őszi, hazai meccsén csupán négyszer nyert a kék-fehér legénység, háromszor döntetlen végzett és háromszor kikapott. Az együttes legeredményesebb játékosa Tóth László, aki a csapat 23 találatából egymaga hetet szerzett.