Mára minden akadály elhárult, az utolsó hivatalos papír is megérkezett, így csapatunk a hét végén, vasárnap valóban hazai pályán, Soroksáron fogadhatja soros ellenfelét, a Győri ETO együttesét.

Bár már tizenkét forduló eltelt a 2017-18-as másodosztályú labdarúgó bajnokságból, csapatunk tulajdonképpen még egyszer sem szerepelhetett hazai pályán.

- Örömmel jelenthetem be, hogy vasárnap végre hazatér csapatunk és ismét a Szamosi Mihály Sporttelepen fogadhatja ellenfeleit - tájékoztatta honlapunkat klubunk ügyvezető igazgatója, Dragóner Attila. - Köszönettel tartozunk dabasi sportbarátainknak, hogy ideiglenes jelleggel befogadtak minket, s mindent elkövettek annak érdekében, hogy a meccseken otthon érezzük magunkat, valamint szurkolóinknak, hogy a nehézségek ellenére is kitartottak mellettünk. Geiger Ferenc polgármester úr (és a soroksári önkormányzat) ezúttal sem cáfolta meg egykori élvonalbeli labdarúgó múltját, a Soroksár SC-hez való elkötelezettségét, minden segítséget megadott klubunknak létesítményünk fejlesztéséhez. Klubunk alkalmazottai rengeteget dolgoztak, hogy minél családiasabb körülményeket teremtsenek a "ráncfelvarráson" átesett sporttelepünkön. Mára nem csak az utolsó hatósági engedély érkezett meg címünkre, de az MLSZ-től is megkaptuk a hivatalos levelet, miszerint 2017. október 11-től valamennyi hazai bajnoki és kupamérkőzésünket a Haraszti úti pályán rendezhetjük meg. Valamennyi szimpatizánsunkat, szurkolónkat szeretettel várjuk a megújult Szamosi Mihály Sporttelep vasárnapi avatásán, a Győri ETO elleni összecsapáson.

A hét végi bajnoki összecsapás 15 órakor kezdődik.