Vasárnap délután rendezték meg a tizenkettedik forduló mérkőzéseit a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk végre megtörte a szezon eleje óta tartó átkot és megszerezte őszi első idegenbeli győzelmét.

Mint köztudott, csapatunk Mosonmagyaróváron begyűjtötte a három pontot és ezzel felzárkózott az élmezőnyt üldözők táborába. A Csákvár és a Sopron megszerezte szezonbeli első győzelmét - előbbi a Szolnokot, utóbbi a Kazincbarcikát győzte le -, s mivel a Siófok és a Budafok nem tudott nyerni, tovább tömörült a kiesés elleni harcban érdekeltek csoportja. Ugyanakkor az MTK nagyon magabiztosan, a Kisvárda pedig vért izzadva ugyan, de begyűjtötte a három pontot, s tovább növelték előnyüket vereséget szenvedett üldözőik (Kazincbarcika, Szolnoki MÁV, ZTE) előtt. A Békéscsaba nem bírt hazai pályán a Gyirmóttal, ellenben a Nyíregyháza idegenbeli sikerének köszönhetően felzárkózott az üldöző bolyhoz.

Eredmények: Mosonmagyaróvár-Soroksár SC 0-1, Aqvital FC Csákvár-Szolnoki MÁV 2-0, Siófok-Budafok 1-1, Sopron-Kazincbarcika 2-0, Kisvárda-Budaörs 1-0, Győri ETO-Dorog 2-2, Cegléd-Vác 1-0, Zalaegerszeg-Nyíregyháza 0-2, Békéscsaba-Gyirmót 1-1, MTK-Szeged 3-0.