Csapatunk pénteken lejátszotta utolsó edzőtábori mérkőzését, majd buszra szállt, és meg sem állt Soroksárig. A tegnapi győzelemről vezetőedzőnket faggattuk a hazafelé tartó úton.

Mint köztudott, az NK Krajn ellen aratott 3-2-es győzelemmel búcsúzott csapatunk a maribori, egyhetes edzőtábortól. A szlovén másodosztályú gárda legyőzése, amint az az eredményből is látszik, nem volt egyszerű feladat.

- Hajtós, erőszakos, de sportszerű meccset vívtunk szlovénekkel - kezdte értékelését Lipcsei Péter. - Az első negyedórában mintha megilletődötten futballoztunk volna, több hiba is csúszott ekkor a játékunkba. A meccs előtti záporól csúszós talajon jól éltek a gyors szlovén szélsők, s el kell ismerni, szép támadás végén megérdemelten szereztek vezetést. Ettől mintha magunkhoz tértünk volna, s előbb Huszák Tamás egy kidolgozott támadás végén egyenlített, majd Tamási Zsolt egy kapu előtti kavarodást kihasználva még a szünet előtt a mi javunkra fordította az eredményt. A szünet után ugyan elkerülhető gólt kaptunk, de egy szabadrúgásvariációból végül mégis megszereztük a győztes találatot. 

A találkozó remekül szolgálta felkészülésünket, hiszen a masszív, kemény szlovén együttes ellen több taktikai variációt is kipróbálhattak szakvezetőink. A hét végére szabadnapot kaptak játékosaink, a felkészülés hétfőtől immár a Haraszti úti pályán folytatódik.