A másodosztályú labdarúgó bajnokság hét végi, 37. fordulójában hiába nyert csapatunk (1-2), mivel riválisaink is vették az akadályt eldőlt, hogy a zárókör eredményeitől függetlenül már nem végezhetünk a harmadik helynél előrébb, azaz nem juthat fel csapatunk az NB I-be.

A már bajnok Puskás Akadémia nem tette meg nekünk azt a "szívességet", hogy legyőzi otthon a Balmazújvárost - sőt vereséget is szenvedett -, így a hajdúsági gárdát már biztosan nem tudjuk megelőzni a táblázaton. A Kisvárda magabiztosan nyert a kieséstől fenyegetett Cegléd ellen. A Békéscsaba a Doroggal, a Vác a Zalaegerszeggel végzett gól nélküli döntetlenre. A Sopron kiütötte a Szegedet, ellenben a már kiesett SZEOL a Nyíregyháza ellen, a Cigánd a Siófokkal szemben rabolt pontot. A Csákvár a 90. percben adta le előnyét a Mosonmagyaróvár ellen, így továbbra sem lélegezhet fel.

Eredmények: Puskás Akadémia-Balmazújváros 1-2, Kisvárda-Cegléd 2-0, Békéscsaba-Dorog 0-0, Vác-Zalaegerszeg 0-0, Sopron-Szeged 3-0, Szolnoki MÁV-Budaörs 1-1, SZEOL-Nyíregyháza 2-2, Csákvár-Mosonmagyaróvár 1-1, Cigánd-Siófok 1-1.