Az utolsó őszi fordulóban azzal a tudattal léphetett pályára Lipcsei Péter csapata, hogy győzelem esetén biztosan megelőzi ellenfelét. Ennek megfelelően nagy erőbedobással, támadólag lépett fel együttesünk. Sorban jöttek a lehetőségek és a gólra sem kellett sokáig várni. A jogosan megítélt büntetőt Gyömbér védhetetlenül bombázta a felső sarokba. Pár perccel később Lőrinczytől nem tudták elvenni a labdát a hazai védők, lapos beadása is pontos volt. Cserniknek már nem volt nehéz dolga, 2 méterről az üres kapuba talált, így biztossal előnnyel mehettünk szünetre.

A hazaiak kettős cserével próbálták felrázni a csapatukat és rövid időre ez sikerült is. Helyzetig eljutottak, de Abu remekül megoldotta feladatait. A félidő közepén korábbi játékosunk, ifj Nyilas Elek is beállt, ám néhány perccel később sérülést szenvedett. Több cseréje nem volt a Tiszakécskének, emberhátrányban fejezték be a mérkőzést. Innentől kezdve már csak a gólarány volt kérdéses, sorra alakítottuk ki helyzeteinket. A végső döfést Szerető vitte be, aki balról gyönyörűen csavart a hosszú felső sarokba. 

Ezzel a szezon még nem ért véget, első két tavaszi mérkőzésünket még idén le fogjuk játszani a Kazincbarcika és a Vasas ellen!