Csapatunk ma délidőben lejátszotta a tavaszi bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését. A Haraszti úti műfüves pályán az élvonalbeli Vasas gárdáját fogadtuk.

Bővebben...

Már csak mindössze egyetlen hét választja el a másodosztályú labdarúgó csapatokat a jövő hét végi tavaszi bajnoki nyitánytól. Február 25-én a kiesés elől menekülő Budafokot fogadják Lipcsei Péter tanítványai. Ahogy illik, előtte egy főpróbán bizonyíthatnak a keret tagjai.

Bővebben...

A hét végén bajnoki főpróbát tart csapatunk. A tavaszi idény rajtja előtti utolsó hét végén az élvonalbeli Vasas együttese ellen mérheti le vezetőedzőnk, Lipcsei Péter, hol is tart együttesünk.

Bővebben...

Már csak bő egy hét és megkezdődik, pontosabban folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idénye. A rajt előtti helyzetről Lipcsei Pétert faggattuk:

https://youtu.be/CjAMucYkkes

Amint arra már a felkészülés első napjaiban is céloztunk, őszi keretünkből csupán egyetlen játékos távozására van esély. Nos ez mára valósággá vált.

Bővebben...

Tovább folytatjuk új játékosaink bemutatását. Ezúttal a Ferencvárostól kölcsönbe érkezett Csernik Kornél állt Surányi Krisztián kollégánk mikrofonja elé:

https://youtu.be/fSkWKhjbgXI