Új bajnokság, (régi-)új csapat, azaz ahogy illik, új fotók készültek a bajnoki rajt előtt. Íme:

https://youtu.be/LYvb5jAMTXU

Szombaton befejeződött játékosaink számára a szlovéniai edzőtábor. A hazaindulás előtt azonban még egy felkészülési összecsapás vár játékosainkra Mariborban.

Bővebben...

Már a felkészülés megkezdése előtt hírt adtunk róla, hogy a legutóbb Mosonmagyaróváron szereplő Fradi-nevelés, Szpirulisz Markosz, illetve a Kispesten felnövő Lőrinczy Attila klubunknál folytatja pályafutását. Mostanáig aztán hosszú csend volt a folytatás ...

Bővebben...

Ma délután lejátszott szlovéniai edzőtáborozásunk első felkészülési mérkőzését csapatunk. Ellenfelünk a román első osztályú Voluntari együttese volt, mely szintén Maribor környékén készül a közelgő bajnoki rajtra.

Bővebben...

Három új fiú csatlakozott eddig csapatunkhoz: a Mosonmagyaróvárról érkezett Szpirulisz Markosz és Lőrinczy Attila, illetve a legutóbb Szolnokon szerepelt Molnár Róbert. Surányi Krisztián kollégánk velük beszélgetett:

https://youtu.be/MQRF-F0vxlI

Szombaton este érkeztek meg csapatunk tagjai a lassan hagyományosnak nevezhető maribori edzőtáborba. Azóta Lipcsei Péter vezetőedző és stábja irányításával, napi két edzéssel folytatják a felkészülést a július 29-én kezdődő másodosztályú bajnokság őszi idényére.

Bővebben...