Bravúros, 3-1-es idegenbeli győzelmet aratott csapatunk tegnap a 2017-es esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén, Szolnokon. A találkozó összefoglalóját az alábbi linkre kattintva nézhetik meg:

https://youtu.be/hmnyrYHZ-Ew

Vasárnap befejeződött az NB II-es bajnokság első felvonása. A tavaszról előrehozott két "túlórát" követően a csapatok most téli pihenőre vonulnak. A pontvadászat - a tervek szerint - két és fél hónap múlva, 2018. február 25-én folytatódik.

Bővebben...

Ma délután a szolnoki Tiszaligeti-stadionban lép pályára csapatunk az esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén. Szurkolóink a 13 órakor kezdődő online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel a találkozó eseményeit.

Bővebben...

Holnap véget ér a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk idegenben, Szolnokon búcsúzik a 2017-18-as pontvadászat első felétől. Ősszel, még dabasi albérletünkben igencsak balszerencsés körülmények között, az utolsó percben esett öngóllal 1-0-ás vereséget szenvedtünk a kék-fehérektől, azaz van elszámolni valónk a Tisza-partiakkal.

Bővebben...

A hét végén Szolnokon lép pályára bajnoki mérkőzésen csapatunk. Hogy mit várnak játékosaink, vezetőink az összecsapástól, azt megtudhatják Surányi Krisztián alábbi interjújából:

https://youtu.be/9mvuIVazvOg

Varga Szimeon Bolgár Nemzetiségi Szószóló, országgyűlési képviselő meghívására a Soroksári SC labdarúgócsapata a Parlamentben járt. Pánczél Károly, a Nemzeti Összetartozás Bizottságának elnöke külön köszöntötte játékosainkat, vezetőinket.