Mint köztudott, a bajnoki forduló előtt még listavezető csapatunk tegnap 1-0-ás vereséget szenvedett Mosonmagyaróváron. A találkozó összefoglalóját az alábbi linkre kattintva nézhetik meg:

https://youtu.be/qvxqZkK59xQ

A másodosztályú labdarúgó bajnokság tegnapi, nyolcadik fordulójában úgy alakultak az eredmények, hogy tovább tömörödött a mezőny. Azzal, hogy csapatunk vereséget szenvedett Mosonmagyaróváron, leszorult az élről.

Bővebben...

A másodosztályú labdarúgó bajnokság ma délutáni fordulójában idegenben, a Mosonmagyaróvár otthonába lép pályára listavezető csapatunk. A találkozó eseményeiről 16 órako kezdődő online közvetítésünk révén tájékozódhatnak szurkolóink.

Bővebben...

A hét végén a nyolcadik forduló összecsapásaival folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk vasárnap délután Mosonmagyaróváron lép pályára. Hogy mit várnak az összecsapástól játékosaink, az alábbi linkre kattintva tudhatják meg:

Amint arról korábban már beszámoltunk, súlyos sérülést szenvedett csapatunk karmestere, Frőhlich Roland a keddi edzésen. Akkor a tüzetes orvosi vizsgálatok eredménye nélkül még megtippelni sem lehetett, mennyi kihagyás vár támadó 1középpályásunkra.

Bővebben...

Hiába szerepel remekül csapatunk az idei másodosztályú bajnokságban, hiába állunk hét fordulót követően az első helyen, mégsem telnek felhőtlenül vezetőedzőnk, Lipcsei Péter napjai.

Bővebben...