Az elmúlt hetek erőltetett menete igencsak nagy terhet rótt szakmai stábunkra (is), hiszen a szűkös keret miatt időnként még a kispadra is lámpással kellett egészséges játékost találnia. Vezetőedzőnket éppen ezért arról faggattuk, hogy miként élte át az utolsó meccseket ...

Bővebben...

Az utolsó négy meccsen csupán három pontot szerzett csapatunk, azaz talán nyugodtan mondhatjuk, hogy jókor jött számunkra a hétfőn kezdődött két hetes bajnoki szünet. A magyar válogatott észtek és finnek elleni Nemzetek Ligája találkozója miatt legközelebb november 25-én lesz bajnoki forduló a másodosztályban.

Bővebben...

Mint köztudott, tegnap 2-2-es döntetlent ért el csapatunk a Békéscsaba együttesével szemben. A találkozó összefoglalóját az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

Tegnap a tizenhetedik forduló összecsapásain léptek pályára a másodosztályú labdarúgó bajnokság csapatai. Együttesünk hazai pályán, vesztett állásból felállva döntetlenre végzett az élvonalba igyekvő Békéscsaba ellen.

Bővebben...

Ma délután a dobogó harmadik fokán tanyázó Békéscsaba együttesét fogadja csapatunk a másodosztályú bajnokság tizenhetedik fordulójának összecsapásán. A mérkőzés alakulását 13.30-kor kezdődő online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

Bővebben...

Mielőtt két hetes szünetre mennének a másodosztályú labdarúgó bajnokság csapatai, vasárnap még pályára lépnek a tizenhetedik forduló mérkőzésein. Együttesünk a táblázat harmadik helyén tanyázó Békéscsaba gárdáját fogadja a Haraszti úti pályán.

Bővebben...