Csapatunk ma délután a Dorog ellen lép pályára bajnoki mérkőzésen a Szamosi Mihály Sporttelepen. A 17.30-kor kezdődő összecsapás történéseit online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

Bővebben...

Már a negyedik forduló mérkőzését rendezik vasárnap délután a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, ám csapatunk először léphet pályára saját közönségünk előtt. A Dorog elleni holnapi összecsapást Barna Gábor vezeti, segítői Kormányos II Gábor és Kiss Balázs lesznek.

Bővebben...

A tegnap lezárult szurkoló szavazása alapján a kapus Kovács Dániel volt csapatunk legjobbja a Vác elleni, 0-0-ra végződött legutóbbi bajnoki mérkőzésen.

Bővebben...

Amint arról a hét elején már hírt adtunk, elkészült a Szamosi Mihály Sporttelep centerpályájának felújítása. Surányi Krisztián kollégánk kamerájával végig kísérte a két és fél hónapos munkálatokat:

https://youtu.be/j8odGkmA9h8

A hét végén a negyedik forduló összecsapásaival folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Lipcsei Péter tanítványai vasárnap a rendkívül masszív középcsapatnak számító Dorog együttesét fogadják a Haraszti úton.

Bővebben...

Meglehetősen régen, még az előző szezon harminchetedik fordulójában láthatták utoljára hazai pályán csapatunkat szurkolóink. Azóta eltelt három és fél hónap, s mind a négy bajnoki mérkőzésüket idegenben vívták meg Gyömbér Gáborék. Most elérkezett a haza költözés ideje ...

Bővebben...