Tévés-meccs Zalaegerszegen

Vasárnap a tizennegyedik forduló mérkőzéseit rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk a szezont feljutási reményekkel kezdő Zalaegerszeg vendége lesz. A találkozót az m4sport tévécsatorna 15 órától, élőben közvetíti.

Bővebben...

Silye lassan visszatérhet, Gyepes kidőlt a sorból

Csapatunk fordulóról, fordulóra egyre jobban összeállt. Mindez talán köszönhető annak is, hogy játékosainkat elkerülték a súlyos sérülések, így Lipcsei Péter vezetőedzőnek ritkán kellett komolyabban "belenyúlni" az együttesbe.

Bővebben...

Soha rosszabb meccset

Vasárnap hazatért csapatunk. Bár már a tizenharmadik forduló mérkőzéseit rendezték a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, együttesünk mégis első alkalommal lépett hazai pályára az őszi szezonban.

Bővebben...

Egy megpattanó ott, egy tizenegyes itt ...

Csapatunk tegnap régen látott, nagy iramú, izgalmas összecsapáson 1-1-es döntetlenre végzett a Győri ETO ellen. Aki kint volt a Haraszti úton, a felújított létesítmény avatóján, nem bánta meg, aki viszont lemaradt róla, az az alábbi linkre kattintva megtekintheti a találkozó összefoglalóját:

https://youtu.be/hptb0JreZ2M

Ez történt a tizenharmadik fordulóban

Tegnap a tizenharmadik forduló mérkőzésein léptek pályára a másodosztály csapatai. Mint köztudott, csapatunk rendkívül élvezetes, izgalmas összecsapáson döntetlenre végzett a Győri ETO-val szemben.

Bővebben...

Vége: Soroksár SC-Győri ETO 1-1 (0-0)

Ma délután, pályaavatóval egybekötött bajnoki mérkőzésen a nagy múltú Győri ETO együttesét fogadjuk a Szamosi Mihály Sporttelepen. A találkozó eseményeiről 15 órakor kezdődő online tudósításunk révén tájékozódhatnak szurkolóink.

Bővebben...