Továbbra is Gyepes Gábor nélkül

Már a harmadik fordulót rendezik meg a hét végén az NB II-es labdarúgó bajnokságban. Csapatunk a több egykori Fradi-játékost felvonultató Budafok vendége lesz. Sőt, a piros-feketék kispadján az a Prukner László foglal helyet, aki korábban a Ferencvárost is irányította.

Csapatkapitányunk, Gyepes Gábor továbbra sem állhat Lipcsei Péter vezetőedző rendelkezésére, lévén az előző bajnokság utolsó fordulójában kiállították és négy meccsre eltiltották. Csapatunk vasárnapi, újonc elleni összecsapásán Zierkelbach Péter lesz a játékvezető, míg asszisztensként Szécsényi István és Iványi István segíti a munkáját.

A vasárnapi összecsapások közül kiemelkedik a két pontveszteség nélküli gárda, a Nyíregyháza és az MTK idegenbeli mérkőzése. Előbbi a tavasszal még élvonalban szerepelt Gyirmóthoz, utóbbi pedig az éppen NB I-be vágyó Békéscsaba vendége lesz. A múlt heti hazai kudarc után nem mehet biztos Siófokon a nagy múltú Győri ETO, míg a legutóbb öt gólos zakóba belefutó Zalaegerszegre forró pillanatok várnak az otthon "életveszélyes" Kisvárda ellen. A mezőny egyetlen pont nélküli együttese, a Cegléd, mely két 2-1-es vereség után első pontjai megszerzésében reménykedik a Sopron ellen.

A program . vasárnap, 17 óra: Siófok-Győri ETO.

17.30: Budafok-Soroksár SC, Budaörs-Dorog, Kisvárda-Zalaegerszeg, Cegléd-Sopron, Vác-Szeged, Szolnoki MÁV-Kazincbarcika.

19 óra: Békéscsaba-MTK, Gyirmót-Nyíregyháza, Csákvár-Mosonmagyaróvár.