KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Október 22., 15.00 óra
(vasárnap)

ZTE FC

Soroksár 

HÁTRALÉVŐ IDŐ 2 Nap

AKTUÁLIS

CSAPATUNK A

8.
HELYEN ÁLL A
2017-18-as BAJNOKSÁGBAN

 

HELY     CSAPAT PONT
1.     MTK 34
2.     Kisvárda 30
3.     Kazincbarcika 24
4.     Szolnoki MÁV 22
5.     Békéscsaba 21
6.     Gyirmót 21
7.     Nyíregyháza 20
8.     Soroksár 20
9.     Vác 19
10.     Zalaegerszeg 18
11.     Cegléd
18
12.     Dorog 16
13.     Győri ETO 16
14.     Budaörs 15
15.     Szeged 15
16.     Budafok
11
17.     Mosonmagyaróvár 10
18.     Csákvár 9
19.     Sopron 8
20.     Siófok 6
         
         

 

 

 Hétfő
10.00
 Kedd 10.00
 Szerda 15.00: Magyar
Kupa-meccs
 Csütörtök 10.00
 Péntek 10.00
 Szombat 16.00
 Vasárnap 18:00: bajnoki mérkőzés

 Kíváncsi ellenfeleinkre?
Kattintson a logókra!

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő Békéscsaba
1912 Előre
Budaörs SC Ceglédi VSE
Cigánd SE Aqvital FC Csákvár
Dorogi FC Puskás Akadémia FC
Kisvárda Master Good HR-Rent Kozármisleny
Mosonmagyar-óvári TE 1904 Nyíregyháza Spartacus FC

BFC Siófok
SVSE-GYSEV
Szeged 2011-Grosics Akadémia SZEOL SC
Szolnoki MÁV FC Vác FC

ZTE FC

 

 

 

LEGFRISSEBB HÍREINK

Tévés-meccs Zalaegerszegen
2017 okt. 19Tévés-meccs Zalaegerszegen

Vasárnap a tizennegyedik forduló mérkőzéseit rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk a szezont feljutási reményekkel kezdő Zalaegerszeg vendége lesz. A találkozót az m4sport tévécsatorna 15 órától, élőben közvetíti.

Bővebben
Silye lassan visszatérhet, Gyepes kidőlt a sorból
2017 okt. 18Silye lassan visszatérhet, Gyepes kidőlt a sorból

Csapatunk fordulóról, fordulóra egyre jobban összeállt. Mindez talán köszönhető annak is, hogy játékosainkat elkerülték a súlyos sérülések, így Lipcsei Péter vezetőedzőnek ritkán kellett komolyabban "belenyúlni" az együttesbe.

Bővebben
Soha rosszabb meccset
2017 okt. 17Soha rosszabb meccset

Vasárnap hazatért csapatunk. Bár már a tizenharmadik forduló mérkőzéseit rendezték a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, együttesünk mégis első alkalommal lépett hazai pályára az őszi szezonban.

Bővebben
Egy megpattanó ott, egy tizenegyes itt ...
2017 okt. 16Egy megpattanó ott, egy tizenegyes itt ...

Csapatunk tegnap régen látott, nagy iramú, izgalmas összecsapáson 1-1-es döntetlenre végzett a Győri ETO ellen. Aki kint volt a Haraszti úton, a felújított létesítmény avatóján, nem bánta meg, aki viszont lemaradt róla, az az alábbi linkre kattintva megtekintheti a találkozó összefoglalóját: https://youtu.be/hptb0JreZ2M

Bővebben

Vendéglátónk, a Budafoki MTE a harmadosztály Közép csoportjának bajnokaként - meggyőző, 11 pontos előnnyel a második helyezett Pécs előtt - jutott fel a nyáron a profiligába. Sőt, a Magyar Kupában is kiverte a rezet, hiszen több élvonalbeli klubot, többek között a Videotont is búcsúztatva egészen a legjobb négyig menetelt Prukner László együttese. A piros-feketék keretében jó néhány rutinos, az NB I-et is megjárt futballista található. Talán elég, ha csak a korábbi gólkirály, Oláh Lórántot, a Fradiban is megfordult Csizmadia Csabát vagy éppen az Ausztráliában is légióskodó, ex-Vasas játékost, Nagy Tamást említjük. A XXII. kerületieknek sikerült a nyáron megtartaniuk a korábban csak kölcsönben náluk futballozó Vaszicsku Gergőt (Puskás Akadémia), és megszerezték a Fulham korábbi kapusának, Somogyi Csabának, valamint a volt Fradi-csatár, Pölöskei Péternek az aláírását is. Ugyanakkor távozott a piros-feketéktől a rutinos Grúz Tamás (III. Ker. TVE) és a kapus Abu Attila (Vác).

Az NB III-ban nem volt kötelező fiatal labdarúgók szerepeltetése, így az újoncnak a legnagyobb problémát az jelentette a nyáron, hogy a másodosztályban is bevethető, ütőképes tizenéves játékost találjon. Így került a BMTE-hez az egykori Loki-támadó, Kerekes Zsombor fia, Krisztián Debrecenből, Kirják Henrik a Haladástól, valamint Harsányi István a SZEOL-tól.

Vezetőedzőnk, Lipcsei Péter számára ugyanakkor nem ismeretlen a budafoki gárda, lévén az előző szezonban a Fradi II-vel volt azonos csoportban hétvégi vendéglátónk.