KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

 

2018. március 25., 16.00
(vasárna)

Soroksár

Gyirmót

 

  

AKTUÁLIS

CSAPATUNK A

11.
HELYEN ÁLL A
2017-18-as BAJNOKSÁGBAN

 

HELY     CSAPAT PONT
1.     MTK 61
2.     Kisvárda 47
3.     Békéscsaba 40
4.     Győri ETO 38
5.     Budaörs 36
6.     Vác 36
7.     Nyíregyháza 36
8.     Gyirmót
35
9.     Cegléd 33
10.     Kazincbarcika 31
11.     Soroksár
31
12.     Szolnoki MÁV 28
13.     Dorog 28
14.     Siófok 26
15.     Zalaegerszeg 26
16.     Csákvár 24
17.     Mosonmagyaróvár 23
18.     Szeged 22
19.     Budafok 22
20.     Sopron 12

 

 Hétfő
10: edzés
 Kedd szabadnap
 Szerda

10: edzés

14: edzés

 Csütörtök 10: edzés
 Péntek 10: edzés
 Szombat 14: edzés
 Vasárnap 15: bajnoki mérkőzés

 Kíváncsi ellenfeleinkre?
Kattintson a logókra!

Budafoki MTE Békéscsaba
1912 Előre
Budaörs SC Ceglédi VSE
Gyirmót FC Győr Aqvital FC Csákvár
Dorogi FC MTK Budapest
Kisvárda Master Good Kazincbarcika
Mosonmagyar-óvári TE 1904 Nyíregyháza Spartacus FC

BFC Siófok
SVSE-GYSEV
Szeged 2011-Grosics Akadémia
ETO FC Győr
Szolnoki MÁV FC Vác FC

ZTE FC

 

 

 

2018 NB II. TAVASZI SORSOLÁS

A SOROKSÁR SC 2018. évi
tavaszi mérkőzéseinek
listájához KLIKK a képre


LEGFRISSEBB HÍREINK

Bele kell nyúlni a csapatba Lipcsei Péternek
2018 márc. 22Bele kell nyúlni a csapatba Lipcsei Péternek

A hét végén a Gyirmót elleni hazai mérkőzéssel folytatja csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idényét. Bár biztató rajtot vettünk - idén még gólt sem kaptunk -, most mégis komoly fejtörést okoz vezetőedzőnk számára, hogy kényszerből ugyan, de bele kell nyúlnia együttesébe.

Bővebben
Csak két mérkőzést tudtak megrendezni
2018 márc. 19Csak két mérkőzést tudtak megrendezni

A másodosztályú labdarúgó bajnokság huszonötödik fordulójában nem a futball, hanem az időjárás játszotta a főszerepet. Mindössze két helyszínen tudták megrendezni a bajnoki találkozót, az összes többi összecsapást el kellett halasztani a pálya használhatatlansága miatt.

Bővebben
Ismét a tél az úr, elmarad a mai dorogi bajnoki
2018 márc. 18Ismét a tél az úr, elmarad a mai dorogi bajnoki

A tegnap késő délután visszatért télies időjárásnak köszönhetően több klub pályája is alkalmatlanná vált bajnoki mérkőzés megrendezésére. Így például mai vendéglátónk, a Dorogé is ...

Bővebben
Már 15 órakor kezdődik a vasárnapi meccsünk
2018 márc. 17Már 15 órakor kezdődik a vasárnapi meccsünk

A másodosztályú labdarúgó bajnokság huszonötödik fordulójából egy mérkőzést már pénteken lejátszottak: azon a listavezető MTK nagy csatában győzte csak le a kiesőjelölt Budafokot. Ugyanakkor csapatunk vasárnap Dorogon lép pályára a pontszerzés reményében.

Bővebben

Vendéglátónk, a Budafoki MTE a harmadosztály Közép csoportjának bajnokaként - meggyőző, 11 pontos előnnyel a második helyezett Pécs előtt - jutott fel a nyáron a profiligába. Sőt, a Magyar Kupában is kiverte a rezet, hiszen több élvonalbeli klubot, többek között a Videotont is búcsúztatva egészen a legjobb négyig menetelt Prukner László együttese. A piros-feketék keretében jó néhány rutinos, az NB I-et is megjárt futballista található. Talán elég, ha csak a korábbi gólkirály, Oláh Lórántot, a Fradiban is megfordult Csizmadia Csabát vagy éppen az Ausztráliában is légióskodó, ex-Vasas játékost, Nagy Tamást említjük. A XXII. kerületieknek sikerült a nyáron megtartaniuk a korábban csak kölcsönben náluk futballozó Vaszicsku Gergőt (Puskás Akadémia), és megszerezték a Fulham korábbi kapusának, Somogyi Csabának, valamint a volt Fradi-csatár, Pölöskei Péternek az aláírását is. Ugyanakkor távozott a piros-feketéktől a rutinos Grúz Tamás (III. Ker. TVE) és a kapus Abu Attila (Vác).

Az NB III-ban nem volt kötelező fiatal labdarúgók szerepeltetése, így az újoncnak a legnagyobb problémát az jelentette a nyáron, hogy a másodosztályban is bevethető, ütőképes tizenéves játékost találjon. Így került a BMTE-hez az egykori Loki-támadó, Kerekes Zsombor fia, Krisztián Debrecenből, Kirják Henrik a Haladástól, valamint Harsányi István a SZEOL-tól.

Vezetőedzőnk, Lipcsei Péter számára ugyanakkor nem ismeretlen a budafoki gárda, lévén az előző szezonban a Fradi II-vel volt azonos csoportban hétvégi vendéglátónk.