Előbb, utóbb valaki beleszalad a késünkbe ...

Nem sikerült az idei első "hazai" mérkőzésünkön begyűjteni a három pontot. Sőt, egy szerencsétlenül pattant labdának köszönhetően vasárnap az utolsó pillanatban még a biztosnak látszó döntetlen is kicsúszott a kezünkből a Szolnoki MÁV elleni mérkőzésen.

A vasárnapi, dabasi összecsapáson tovább szaporodtak vezetőedzőnk ősz hajszálai. Egy olyan találkozón szenvedtünk vereséget, melyen kapufát lőttünk, ziccerünk volt, de egy öngólt vétve saját magunkat vertük meg.

- Az első 45 percben még úgy, ahogy a Szolnok is eljutott a kapunkig, ám a második félidő alapján egyértelműen győzelmet érdemeltünk volna - értékelte a látottakat Lipcsei Péter. - Több nagy helyzetet hibáztunk el, Orosz Márk lövésénél pedig még a dabasi kapufa is a vendégekkel volt. Nem elégedtünk meg a döntetlennel, nyerni akartunk, így az utolsó percben esett szerencsétlen öngól miatt nem hibáztatom játékosaimat. Sajnos az is igaz, hiányzott az utolsó passzok pontossága. Bosszantó, hogy két forduló után csak egy pontunk van, de nem esünk kétségbe, hiszen nyolc, kilenc nagy ziccerünk is volt a Vác és a Szolnok ellen. Gond akkor lenne, ha nem sikerülni helyzeteket sem kialakítanunk. Ahogy megboldogult Verebes Józsi bácsi mondta, előbb, utóbb valaki beleszalad a késünkbe ...

Csapatunk legközelebb vasárnap 17.30-kor, Budafokon lép pályára.