KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

 

2018. május 27., 17.00
(vasárnap)

Soroksár SC

 Cegléd

  

 

AKTUÁLIS

CSAPATUNK A

8.
HELYEN ÁLL A
2017-18-as BAJNOKSÁGBAN

 

HELY     CSAPAT PONT
1.     MTK 82
2.     Kisvárda 69
3.     Békéscsaba 62
4.     Budaörs 57
5.     Nyíregyháza 57
6.     Gyirmót 56
7.     Győri ETO 55
8.     Soroksár SC
50
9.     Cegléd 49
10.     Vác
48
11.     Dorog
46
12.     Mosonmagyaróvár
45
13.     Kazincbarcika
44
14.     Budafok 42
15.     Siófok
41
16.     Csákvár 41
17.     Szeged 40
18.     Szolnoki MÁV 39
19.     Zalaegerszeg 38
20.     Sopron 20
 Hétfő
10: edzés
 Kedd szabadnap
 Szerda

10: edzés

14: edzés

 Csütörtök 10: edzés
 Péntek 10: edzés
 Szombat 14: edzés
 Vasárnap 15: bajnoki mérkőzés

 Kíváncsi ellenfeleinkre?
Kattintson a logókra!

Budafoki MTE Békéscsaba
1912 Előre
Budaörs SC Ceglédi VSE
Gyirmót FC Győr Aqvital FC Csákvár
Dorogi FC MTK Budapest
Kisvárda Master Good Kazincbarcika
Mosonmagyar-óvári TE 1904 Nyíregyháza Spartacus FC

BFC Siófok
SVSE-GYSEV
Szeged 2011-Grosics Akadémia
ETO FC Győr
Szolnoki MÁV FC Vác FC

ZTE FC

 

 

 

2018 NB II. TAVASZI SORSOLÁS

A SOROKSÁR SC 2018. évi
tavaszi mérkőzéseinek
listájához KLIKK a képre


LEGFRISSEBB HÍREINK

Helyosztó találkozó a Cegléd ellen
2018 máj. 25Helyosztó találkozó a Cegléd ellen

Véghajrájához érkezett a 2017-18-as másodosztályú labdarúgó bajnokság, már csupán egy, egy hazai, illetve idegenbeli mérkőzés van hátra az idei szezonból. Vasárnap 17 órakor a Cegléd elleni összecsapással búcsúzik csapatunk közönségünktől.

Bővebben
Az utolsó hazai meccs következik
2018 máj. 24Az utolsó hazai meccs következik

Utolsó hazai mérkőzésére készül csapatunk: vasárnap a táblázaton közvetlenül mögöttünk tanyázó Cegléd együttesét fogadjuk a Szamosi Mihály Sporttelepen. Hogy mit várnak játékosaink az összecsapástól, az alábbi linkre kattintva tudhatják meg: https://youtu.be/G-YUBGMOQ-g

Bővebben
Jól szálltak be a cserék is
2018 máj. 22Jól szálltak be a cserék is

Remek játékkal, idegenbeli győzelemmel (1-2) köszönte meg csapatunk azoknak a soroksári szurkolóknak a buzdítást, akik Pünkösd vasárnap délután elkísérték játékosainkat Csákvárra.

Bővebben
Először nyertünk Csákváron
2018 máj. 21Először nyertünk Csákváron

Vasárnap csapatunk fennállása során először hozta haza mindhárom bajnoki pontot Csákvárról. A találkozó összefoglalóját az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: https://youtu.be/tUxJKcRFZJY

Bővebben

Számunkra továbbra is erőltetett menetben zajlik a pontvadászat, hiszen míg vetélytársaink legutóbb egy hete léptek pályára a bajnokságban, nekünk szerdán is tétmeccsen kellett szerepelnünk. A Szeged elleni (újbóli) győzelem lelkileg is jót tett a gárdának, hiszen visszajöttünk a feljutásért zajló versenyfutásba, lemaradásunk a második helyezett Kisvárda mögött mindössze egyetlen pont. Ahhoz viszont, hogy az elkövetkező meccseken is megmaradjon az esélyünk az előrelépésre, mindenképpen nyernünk kell a hét végén.

Nem lesz könnyű, mert bár a Budaörs már csak matematikailag tartozik a kieső zónába, de éppen ez a tétnélküliség adhat neki nyugalmat vasárnap délután. Bognár György alakulata utolsó hat meccsén csupán egyszer, Balmazújvárosban szenvedett vereséget, miközben pontot lopott Nyíregyházáról és a Szeged vendégeként, valamint legyőzte a Dorogot, hatpontos meccseken a Ceglédet és a Kozármislenyt. Különösen ez utóbbi keltett nagy feltűnést szurkolói berkekben. No nem a budaörsiek idegenbeli győzelme volt meglepetés, hanem az a tény, hogy vendégként rúgtak egy hatost. Száz szónak is egy a vége, míg vendéglátóinknak igazából már nincs veszíteni valójuk, s ez minden terhet levesz játékosai válláról, nekünk muszáj nyernünk. Fáradtan is - huszonegy nap alatt ez lesz a hatodik bajnoki mérkőzésünk -, feszülten is - mert hát az NB I-be jutás lehetőségének tétjét nem könnyű feldolgozni -, de haza kell hoznunk a három pontot.

A Magyar Televízió sportcsatornája, az m4 élőben közvetíti a vasárnapi kilencven percünket, emiatt az összecsapás 16.45-kor kezdődik. A meccset dr. Kovács Gergely vezeti, segítői Bertalan Dávid és Király Zsolt lesznek.