Egy évet Brazíliában védett új kapusunk

A felkészülés első napján hivatalossá vált, három kiszemeltünk elfogadta ajánlatunkat, s a következő idényben csapatunkat erősíti. Az elkövetkező napokban igyekszünk bemutatni szurkolóinknak új szerzeményeinket.

Bővebben...

Megkezdtük! Új az edzői stáb, új a keret

Amint arról tegnap már beszámoltunk, új edzői stábbal kezdi meg a felkészülést csapatunk a 2017-18-as másodosztályú bajnoki idényre: Lipcsei Péter vezetőedző és segítői, Dejan Milovanovic, Tímár Ádám és Végh Zoltán ma délelőtt már át is estek a tűzkeresztségen.

Bővebben...

Lipcsei Péter a vezetőedző

A Ferencvárosi Torna Club és a Soroksár megegyezett egymással, így a jövőben Lipcsei Péter tölti be az NB II-es bajnokságban szereplő Soroksár vezetőedzői posztját. Lipcsei Péter stábjának tagja lesz Dejan Milovanovic pályaedző, Végh Zoltán kapusedző, valamint Tímár Ádám erőnléti edző is.

Gengeliczki Gergő távozott

Ugyan játékosaink még szabadságukat töltik, s még az edzőkérdés sem dőlt el klubunknál, Dragóner Attila ügyvezető igazgató javában tárgyal a lejárt szerződések hosszabbításáról, az új kiszemeltek átigazolásáról.

Bővebben...

Lovrencsics Balázs a Fradiban

Amit igazából sokáig csak sejtettünk, mára beigazolódott. A másodosztályú labdarúgó bajnokság 2016-17-es idényében 23 találattal gólkirályi címet szerzett támadónk, Lovrencsics Balázs a Ferencváros csapatával kezdte meg a felkészülést az NB I-es idényre.

Bővebben...

Végzetes áprilisi hullámvölgy

Többször írtunk már róla - de olyan jó érzés ismét és ismét felidézni -, a 2016-os naptári év igazi sikertörténet volt csapatunk számára. Tavasszal remek teljesítményt nyújtva a sereghajtó helyről a középmezőny elejére tornáztuk fel magunkat, majd az új bajnokság őszi idényét a feljutást jelentő második helyen zártunk. Meg is nőtt az étvágyunk ...

Bővebben...