Vége: Soroksár SC-Budaörs 2-1 (0-1)

Ma délután, a másodosztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában, vendéglátóként lép pályára csapatunk. Ellenfelünk a rutinos játékosok egész sorát felvonultató Budaörs együttese lesz. A találkozón eseményeit 17.30-kor kezdődő online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel.

Bővebben...

Ismét hazai pályán, ismét Dabason

Szombaton ismét dabasi albérletünkben lép pályára csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában. Hogy mit várnak játékosaink a Budaörs elleni összecsapástól, azt az alábbi linkre kattintva tudhatják meg.

https://youtu.be/ggvO2HMoWOQ

Czvitkoviccsal, Kemenessel jön a Budaörs

A megszokottól eltérően ezen a hét végén - az augusztus 20-i állami ünnep miatt - nem vasárnap, hanem szombaton lesz az összes mérkőzés a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk a szomszédos Budaörs együttesét fogadja dabasi albérletében.

Bővebben...

Hiányzik egy igazi befejező csatár

Nem, nem és nem ... Az istennek sem sikerül kiszakítanunk a gólzsákot. Három bajnoki meccs van a hátunk mögött, s a 270 perc alatt mindössze egyetlen gólra futotta az erőnkből. Vasárnap, a budafoki találkozó 68. percéig kellett várni, hogy megszerezzük idei első találatunkat ...

Bővebben...

Gólösszefoglaló Budafokról

Mint köztudott, csapatunk tegnap 1-1-es döntetlenre végzett Budafokon, a másodosztályú labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában. A találkozó rövidített változatát az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

https://youtu.be/02gc2Ks-QTw

Ez történt a harmadik fordulóban

Tegnap a harmadik forduló összecsapásait rendezték meg az NB II-es labdarúgó bajnokságban. Mint köztudott, csapatunk döntetlenre végzett a Budafok vendégeként. Ugyanakkor több érdekes eredmény is született.

Bővebben...